Misiune, Viziune, Valori

Misiunea noastra este aceea de a  imbunătăți  viața consumatorilor nostri, prin  branduri si retete adaptate local, care sa ne ajute sa avem un stil de viata mai sanatos.
Consumatorilor nostri

Ne propunem sa le oferim branduri care sunt mereru pe placul lor: cautam permanent sa inovam in retete, ambalaje, comunicare.

In relatia cu clienții nostri

Suntem partenerul ideal, oferind o dezvoltare profitabilă pe termen lung și valoare adăugată, bazate pe branduri puternice, adaptate local la comportamentele de consum, dar si international la trendurile in nutritie si siguranta alimentara.

Operatiuni

Oferim o dezvoltare profitabilă printr-un lanț valoric eficient, flexibil și sustenabil.

In relatia cu angajatii nostri

Încurajăm talentele, diversitatea și munca de echipă. Vrem ca oamenii să se dezvolte și să progreseze pentru a atinge performante inalte.

Responsabilitate sociala

Ne dorim sa contribuim la dezvoltarea comunitatii în care operăm, prin construirea unei afaceri puternice. Sustenabilitatea este soluția pe care o propunem pentru creștere și forță competitivă

Viziunea noastra:

Prietenul tău in viata de zi cu zi, de la mic dejun pana la cina, de la birou, dar si din vacante.

VALORI

  • Curaj

    Curajul ne ajuta să fim inovativi, indrazneti, să fim cu adevărat de talie mondială.<br /> O valoarea esențială care ne motiveaza să mergem mai departe și sa ne asumam riscuri. Oamenii curajoși caută cele mai înalte culmi și iubesc să câștige. Ei îndrăznesc să spună atunci când lucrurile merg într-o direcție greșită, se angajează în discuții solicitante și iau decizii dificile.

  • Încredere

    Oamenii de încredere sunt văzuți ca fiind profesioniști, cu multe aptitudini și siguri de ei.<br /> Oamenii au încredere în noi, pentru că ne respectăm promisiunile. Ne asumăm responsabilitatea în fața consumatorilor, a clienților, a proprietarilor și a întregii societăți, oferind siguranță.<br /> Suntem dedicați, nu dăm înapoi și depasim obstacolele cu promptitudine. Gândim și acționăm pe termen lung.

  • Inspirație

    Oamenii entuziasti sunt pasionați și isi doresc sa aiba succes . Ei inovează în permanență.<br /> Ne place să fim o sursă de inspirație pentru consumatori, clienți și parteneri, la fel cum ei sunt o sursă de inspirație pentru noi.

CrownGRUPUL ORKLA

Orkla este una dintre cele mai mari companii nordice cotate la bursa din Norvegia. Principalele sale divizii sunt: Orkla Brands, Orkla Aluminium Solutions si Orkla Financial Investments.

Mai multe informatii:
www.orkla.com
www.orklabrands.com

Echipele de Management Internationale

ro_RORO