Coronavirus si responsabilitatea socială Orkla Foods Romania,
în calitate de furnizor de produse alimentare

Orkla își asumă responsabilitatea față de societate în timpul pandemiei de coronavirus. Ne confruntăm cu o cerere crescută și intensificăm producția de alimente pentru a asigura sprijin și stocuri necesare clienților și consumatorilor noștri.

Citește mai multCitește mai mult
DESPRE NOI

Suntem una dintre cele mai importante companii de pe piata locala a bunurilor de larg consum, fiind prezenti in Romania din anul 2002, prin achizitia de-a lungul timpului a mai multor companii locale (Topway, Ardealul, Royal Brinkers).

Noi, Orkla Foods Romania, suntem parte a grupului norvegian Orkla, una dintre cele mai mari firme listate la bursa din Norvegia. Portofoliul grupului este rezultatul a cinci divizii de business. La nivel international, in industria produselor alimentare si a ingrijirii personale, grupul activeaza prin divizia Orkla Brands din care fac parte: Orkla Foods Nordic, Orkla Brands Nordic, Orkla Brands International si Orkla Food Ingredients.

Citește mai multCitește mai mult
ISTORIC

2019

Orkla Foods Romania S.A. fuzioneaza cu Hame Romania SRL.

Campania de imagine LaMinut continua sa primeasca distinctii internationale. Apare in cea mai prestigioasa revista de publicitate din lume, Lürzer’s Archive, fiind mentionata in Best 200 Ad Photographers Worldwide 2020/2021. In acelasi an este nominalizata la premiile Effie, in categoria Packaged Food.

Ardealul primeste in curte un ucenic cu Fainosag. Influencerul Ionut Rusu invata tainele pateului de la maestrul Ion. Cei doi incep calatoria prin lumea gustului si plaiurile cu Fainosag.
Hame Select intra in zona premium si lanseaza o noua campanie de imagine concentrata pe categoriile de peste si pate.

Linco Patisero lanseaza doua editii speciale de placinte, umplute cu visine si fructe de padure.
La Grande Famiglia primeste un nou design de ambalaj si face impresie la raft. Brandul este prezent in categoriile de peste, dulceturi, compoturi.

2018

Antrefrig intra in portofoliul Orkla, iar porcusorul albastru militeaza impotriva bullying-ului intre studenti. Pus pe sotii, ca de obicei, Antrefrig iti da ficat, VeryFicat.

Tomi continua colaborarea cu ROA si o da „Bine”. Campania se lasa cu mai multi castigatori, dintre care unul pleaca acasa la bordul unui Duster nou-nout, cu tuning inclus.

Crown
MISIUNEA NOASTRĂ

Îmbunătățim  viața consumatorilor nostri, prin  branduri si retete adaptate local, care sa ne ajute sa avem un stil de viata mai sanatos.

Consumatorilor nostri

Ne propunem sa le oferim branduri care sunt mereru pe placul lor: cautam permanent sa inovam in retete, ambalaje, comunicare.

In relatia cu clienții nostri

Suntem partenerul ideal, oferind o dezvoltare profitabilă pe termen lung și valoare adăugată, bazate pe branduri puternice, adaptate local la comportamentele de consum, dar si international la trendurile in nutritie si siguranta alimentara.

Operatiuni

Oferim o dezvoltare profitabilă printr-un lanț valoric eficient, flexibil și sustenabil.

In relatia cu angajatii nostri

Încurajăm talentele, diversitatea și munca de echipă. Vrem ca oamenii să se dezvolte și să progreseze pentru a atinge performante inalte.

ro_RORO