Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 250 g
Ouă 100 g
Apă 70 g
Ulei 100 g
_____________________
Total 520 g

• Se mixează toate ingredientele în mixer, cu paleta, timp de 2-3 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se toarnă în tava de 60×40 cm, tapetată cu hârtie de copt.
• Se coace la 180°C/ 8-10 min.
• După răcire se decupează 10 bucăți rotunde cu diametrul de 6 cm.

Preparare cremă cu cafea

Ciocolată neagră 61% 100 g
Creline 100 g
Credi®Fillings-Coffee Filling 40 g
Frișcă (semi-spumată) 50 g
___________________
Total 290 g

• Se aduce la fierbere Creline, apoi se adaugă ciocolata neagră. Se ia de pe foc și se omogenizează.
• Se adaugă Credi®Fillings-Coffee Filling, omogenizăm, iar la sfârșit adăugăm frișca semi-spumată.

Preparare sirop cafea

Apă 100 g
Zahăr 30 g
Credi®Fillings-Coffee Filling 30 g
Cognac 5 g
__________________
Total 165 g

Preparare inserție crunchy

Credi®Filling NocciolaBianco Crunchy 60 g

Preparare glazură

Cremento White Chocolate 200 g
Cremento Gold Caramel 50 g
________________
Total 250 g
• Se pun în vase separate cele două creme. Se încălzesc la microunde până devin fluide.
• Peste crema albă se toarnă în fir și cu mișcare spiralată crema caramel. Nu amestecați! În acest fel la glazurare se obține un joc de culori.

Finisare prăjitură

• În 10 forme semisferice de silicon se pune până la 40% din volum mousse de cafea.
• Se adaugă peste cremă inserția de Credi®Filling Nocciola Bianco Crunchy aprox. 6 g.
• Se adaugă restul de cremă împărțită egal la toate cele 10 prăjituri.
• Aplicăm capacul de Credi® Softcake Chocolada decupat sub formă de disc la dimensiunea formei de silicon.
• Se scot prăjiturile din forme și se aplică glazura, fluidizată la microunde sau bain marie.
• Decorare după preferință.

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 250 g
Ouă 100 g
Apă 70 g
Ulei 100 g
_____________________
Total 520 g

• Se mixează toate ingredientele în mixer, cu paleta, timp de 2-3 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se toarnă în tava de 60×40 cm, tapetată cu hârtie de copt.
• Se coace la 180°C/ 8-10 min.
• După răcire se decupează 10 bucăți rotunde cu diametrul de 6 cm.

Preparare cremă cu cafea

Ciocolată neagră 61% 100 g
Creline 100 g
Credi®Fillings-Coffee Filling 40 g
Frișcă (semi-spumată) 50 g
___________________
Total 290 g

• Se aduce la fierbere Creline, apoi se adaugă ciocolata neagră. Se ia de pe foc și se omogenizează.
• Se adaugă Credi®Fillings-Coffee Filling, omogenizăm, iar la sfârșit adăugăm frișca semi-spumată.

Preparare sirop cafea

Apă 100 g
Zahăr 30 g
Credi®Fillings-Coffee Filling 30 g
Cognac 5 g
__________________
Total 165 g

Preparare inserție crunchy

Credi®Filling NocciolaBianco Crunchy 60 g

Preparare glazură

Cremento White Chocolate 200 g
Cremento Gold Caramel 50 g
________________
Total 250 g
• Se pun în vase separate cele două creme. Se încălzesc la microunde până devin fluide.
• Peste crema albă se toarnă în fir și cu mișcare spiralată crema caramel. Nu amestecați! În acest fel la glazurare se obține un joc de culori.

Finisare prăjitură

• În 10 forme semisferice de silicon se pune până la 40% din volum mousse de cafea.
• Se adaugă peste cremă inserția de Credi®Filling Nocciola Bianco Crunchy aprox. 6 g.
• Se adaugă restul de cremă împărțită egal la toate cele 10 prăjituri.
• Aplicăm capacul de Credi® Softcake Chocolada decupat sub formă de disc la dimensiunea formei de silicon.
• Se scot prăjiturile din forme și se aplică glazura, fluidizată la microunde sau bain marie.
• Decorare după preferință.

ro_RORomanian