Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com
Image thumbnail

Despre noi

Familia Orkla

Facem parte din marea familie Orkla, iar portofoliul nostru de peste 100 de produse satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Prin forta proprie de vanzari, dar si prin distribuitorii nostri, suntem conectati la ritmul si tendintele pietei si oferim partenerilor nostri de afaceri solutii optime in timp util.

Parteneri

Orkla Foods Profesional este un partener important pentru numeroase companii din domeniile panificatiei, cofetariei si patiseriei.

Peste 100 de produse de calitate

In categoria ingredientelor de panificatie si cofetarie, comercializam produse industriale sub cele patru branduri – Selecta, Paticrem, Accento si Credin – iar pana in prezent am lansat pe piata peste 100 de produse specifice acestui segment.

Calitate superioara

Pentru noi, calitatea superioara a produselor si a ingredientelor este foarte importanta, iar nutritia si sanatatea reprezinta aspecte pe care le luam in considerare in mod natural in cadrul proceselor de dezvoltare si productie a produselor noastre. Dezvoltatori de produse, bucatari sefi, nutritionisti, reprezentanti din marketing lucreaza impreuna la elaborarea si dezvoltarea de noi produse adaptate nevoilor actuale si dorintelor viitoare ale consumatorilor.

Echipa de profesionisti

De aceea, credem cu tarie ca Oamenii si Pasiunea fac diferenta. Echipa noastra este formata din oameni cu o atitudine pozitiva, deschisi la minte, dornici sa invete de la ceilalti si sa impartaseasca cele mai bune practici.

Responsabilitate

Operam in baza unor principii responsabile si etice si suntem exigenti cu noi insine in ceea ce priveste impactul pe care il avem asupra mediului si societatii in general. Ne-am angajat sa ne dezvoltam durabil, sa activam intr-o maniera responsabila fata de actionari, angajati, clienti, parteneri, mediu si societate.

20

ani

200

produse

500

angajati

3

Fabrici în Romania

ro_RORomanian