Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 1000 g
Ouă 350 g
Apă 300 g
Ulei00 g

_______________________________________
Total 2050 g

• Se omogenizează toate ingredientele în mixer, cu paleta, timp de 3 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se împarte în 4 și se toarnă
în interiorul a 4 cercuri cu 25 cm.
• Coacere: 180°C/ 16 min.

Preparare mouss fructe de pădure

Lapte 190 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 30 g
Aromă pastă fructe pădure 30 g
Ciocolată albă 270 g
Frișcă 270 g
Fructe pădure 80 g
Apă pt. gelatină 55 g
Gelatină 11 g
_____________________________
Total 981 g

• Se fierbe laptele, se ia de pe foc, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și gelatina hidratată.
• Se încorporează ciocolata albă și aroma pastă, iar la final frișca semi-spumată și fructele de pădure.

Finisare tort

• Se pune în interiorul unui cerc cu 25 cm folie acetofan.
• Se așează primul blat cu ciocolată. Peste acesta întindem uniform 200 g Credi Filling Nocciola Bianco Crunchy topit. Se bagă la rece până se întărește.
• Împărțim mousse-ul în 4 părți egale și umplem tortul succesiv: blat-cremă-blat-cremă. Răcire.
• Decorare după preferință: icing colorat în roz, sau cremă, cu flori sau alte elemente de decor.
Proporțiile de mai sus sunt pentru un tort mediu, în 4 straturi, care poate fi plasat la partea de sus (cea care se taie simbolic) a unui tort festiv. Restul tortului este (de obicei) o machetă, iar prăjitura ca atare este servită separat. Recomandăm să adaptați cantitățile în funcție de cât de mare doriți să faceți tortul.

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 1000 g
Ouă 350 g
Apă 300 g
Ulei00 g

_______________________________________
Total 2050 g

• Se omogenizează toate ingredientele în mixer, cu paleta, timp de 3 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se împarte în 4 și se toarnă
în interiorul a 4 cercuri cu 25 cm.
• Coacere: 180°C/ 16 min.

Preparare mouss fructe de pădure

Lapte 190 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 30 g
Aromă pastă fructe pădure 30 g
Ciocolată albă 270 g
Frișcă 270 g
Fructe pădure 80 g
Apă pt. gelatină 55 g
Gelatină 11 g
_____________________________
Total 981 g

• Se fierbe laptele, se ia de pe foc, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și gelatina hidratată.
• Se încorporează ciocolata albă și aroma pastă, iar la final frișca semi-spumată și fructele de pădure.

Finisare tort

• Se pune în interiorul unui cerc cu 25 cm folie acetofan.
• Se așează primul blat cu ciocolată. Peste acesta întindem uniform 200 g Credi Filling Nocciola Bianco Crunchy topit. Se bagă la rece până se întărește.
• Împărțim mousse-ul în 4 părți egale și umplem tortul succesiv: blat-cremă-blat-cremă. Răcire.
• Decorare după preferință: icing colorat în roz, sau cremă, cu flori sau alte elemente de decor.
Proporțiile de mai sus sunt pentru un tort mediu, în 4 straturi, care poate fi plasat la partea de sus (cea care se taie simbolic) a unui tort festiv. Restul tortului este (de obicei) o machetă, iar prăjitura ca atare este servită separat. Recomandăm să adaptați cantitățile în funcție de cât de mare doriți să faceți tortul.

ro_RORomanian