Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu unt

Credi®Softcake Chocolada 1000 g
Ouă 350 g
Apă 300 g
Ulei 400 g
____________________________
Total 2050 g

• Se omogenizează toate ingredientele în mixer, cu paleta, timp de 3 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se împarte în 4 și se toarnă în interiorul a 4 cercuri cu Ø25 cm.
• Coacere: 180°C/ 15-16 min.

Preparare mousse fistic

Lapte 190 g
Gălbenuș 45g
Zahăr 30 g
Cremento Pistachio 270 g
Frișcă 270 g
Apă pentru gelatină 55 g
Gelatină 15 g
______________________________________
Total 875 g

Se fierbe laptele, se ia de pe foc, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și gelatina hidratată. Se încorporează crema cu fistic, iar la final frișca semi-spumată.

Finisare prăjitură

• Se așează în interiorul unui cerc cu 25 cm folie acetofan. Se așează primul blat cu ciocolată.
• Peste acesta punem 200 g Credi®Filling Nocciola Crunchy topit și care se întinde uniform. Se bagă la rece până se întărește.
• Împărțim mousse-ul în 4 părți egale și umplem tortul succesiv blat-cremă-blat-cremă.
• După răcire se decorează după preferință.
Proporțiile de mai sus sunt pentru un tort mediu, în 4 straturi, care poate fi plasat la partea de sus (cea care se taie simbolic) a unui tort festiv. Restul tortului este (de obicei) o machetă, iar prăjitura ca atare este servită separat. Recomandăm să adaptați cantitățile în funcție de cât de mare doriți să faceți tortul.

Preparare blat cu unt

Credi®Softcake Chocolada 1000 g
Ouă 350 g
Apă 300 g
Ulei 400 g
____________________________
Total 2050 g

• Se omogenizează toate ingredientele în mixer, cu paleta, timp de 3 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se împarte în 4 și se toarnă în interiorul a 4 cercuri cu Ø25 cm.
• Coacere: 180°C/ 15-16 min.

Preparare mousse fistic

Lapte 190 g
Gălbenuș 45g
Zahăr 30 g
Cremento Pistachio 270 g
Frișcă 270 g
Apă pentru gelatină 55 g
Gelatină 15 g
______________________________________
Total 875 g

Se fierbe laptele, se ia de pe foc, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și gelatina hidratată. Se încorporează crema cu fistic, iar la final frișca semi-spumată.

Finisare prăjitură

• Se așează în interiorul unui cerc cu 25 cm folie acetofan. Se așează primul blat cu ciocolată.
• Peste acesta punem 200 g Credi®Filling Nocciola Crunchy topit și care se întinde uniform. Se bagă la rece până se întărește.
• Împărțim mousse-ul în 4 părți egale și umplem tortul succesiv blat-cremă-blat-cremă.
• După răcire se decorează după preferință.
Proporțiile de mai sus sunt pentru un tort mediu, în 4 straturi, care poate fi plasat la partea de sus (cea care se taie simbolic) a unui tort festiv. Restul tortului este (de obicei) o machetă, iar prăjitura ca atare este servită separat. Recomandăm să adaptați cantitățile în funcție de cât de mare doriți să faceți tortul.

ro_RORomanian