Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu pere

Credi®Softcake with Pear 1000 g
Ouă 300 g
Apă 300 g
Ulei 300 g
–––––––––––––
Total 1900 g

• Se omogenizează toate ingredientele în mixer,cu paleta, timp de 2 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se împarte în 4 și se toarnă în interiorul a 4 cercuri cu Ø25 cm.
• Coacere: 180°C/ aprox. 16 min.

Preparare cremă de ciocolată albă

Creline 300 g
Cremento White Chocolate 500 g
Esență caise
––––––––––––––––––
Total 800 g

• Se pun de o parte 100 g cremă albă.
• Restul cremei se împarte în trei părți egale și se asamblează tortul. Peste straturile de cremă se pun și fructe de pădure proaspete (50-100 g/ strat).
• După umplerea tortului folosim cele 100 g cremă pentru a nivela suprafața tortului.
• Se bagă la rece. După ce s-a întărit îl putem finisa cu icing, cremă, flori etc., în funcție de eveniment.

Proporțiile de mai sus sunt pentru un tort mediu, în 4 straturi, care poate fi plasat la partea de sus (cea care se taie simbolic) a unui tort festiv. Restul tortului este (de obicei) o machetă, iar prăjitura ca atare este servită separat. Recomandăm să adaptați cantitățile în funcție de cât de mare doriți să faceți tortul.

Preparare blat cu pere

Credi®Softcake with Pear 1000 g
Ouă 300 g
Apă 300 g
Ulei 300 g
–––––––––––––
Total 1900 g

• Se omogenizează toate ingredientele în mixer,cu paleta, timp de 2 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se împarte în 4 și se toarnă în interiorul a 4 cercuri cu Ø25 cm.
• Coacere: 180°C/ aprox. 16 min.

Preparare cremă de ciocolată albă

Creline 300 g
Cremento White Chocolate 500 g
Esență caise
––––––––––––––––––
Total 800 g

• Se pun de o parte 100 g cremă albă.
• Restul cremei se împarte în trei părți egale și se asamblează tortul. Peste straturile de cremă se pun și fructe de pădure proaspete (50-100 g/ strat).
• După umplerea tortului folosim cele 100 g cremă pentru a nivela suprafața tortului.
• Se bagă la rece. După ce s-a întărit îl putem finisa cu icing, cremă, flori etc., în funcție de eveniment.

Proporțiile de mai sus sunt pentru un tort mediu, în 4 straturi, care poate fi plasat la partea de sus (cea care se taie simbolic) a unui tort festiv. Restul tortului este (de obicei) o machetă, iar prăjitura ca atare este servită separat. Recomandăm să adaptați cantitățile în funcție de cât de mare doriți să faceți tortul.

ro_RORomanian