Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare aluat tartă

Făină 240 g
Paticrem 140 g
Apă 60 g
Ouă 90 g
Sare 3 g
____________________________
Total 533 g

• Se frământă toate ingredientele 5-10 min. cu paleta mixerului. Se obține un aluat fraged.
• Se acoperă aluatul cu o folie și se lasă în repaus la frigider aprox. 15 min.
• Se întinde aluatul la o grosime de 3-4 mm și se decupează astfel încât să îmbrace complet pe interior formele mici de tarte.
• Coacere 180°C/ 20-25 min.

Preparare cremă vanilie

Credi®Custard Napoleon 240 g
Apă (rece) 550 g
Frișcă 175 g
____________________________
Total 965 g

• Se omogenizează premixul cu apa folosind telul laviteză medie.
• Adăugăm frișca bătută în prealabil și omogenizăm compoziția.
• Crema se întinde cât mai uniform în interiorul tartei reci, apoi se decorează cu fructe proaspete. Se poate glazura cu Credi®Shineglaze Neutral.

Preparare aluat tartă

Făină 240 g
Paticrem 140 g
Apă 60 g
Ouă 90 g
Sare 3 g
____________________________
Total 533 g

• Se frământă toate ingredientele 5-10 min. cu paleta mixerului. Se obține un aluat fraged.
• Se acoperă aluatul cu o folie și se lasă în repaus la frigider aprox. 15 min.
• Se întinde aluatul la o grosime de 3-4 mm și se decupează astfel încât să îmbrace complet pe interior formele mici de tarte.
• Coacere 180°C/ 20-25 min.

Preparare cremă vanilie

Credi®Custard Napoleon 240 g
Apă (rece) 550 g
Frișcă 175 g
____________________________
Total 965 g

• Se omogenizează premixul cu apa folosind telul laviteză medie.
• Adăugăm frișca bătută în prealabil și omogenizăm compoziția.
• Crema se întinde cât mai uniform în interiorul tartei reci, apoi se decorează cu fructe proaspete. Se poate glazura cu Credi®Shineglaze Neutral.

ro_RORomanian