Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 400 g
Ouă 140 g
Ulei 120 g
Apă 90 g
____________________________
Total 750 g

• Se omogenizează toate ingredientele cu paleta mixerului, 3 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se întinde pe tavă 60×40 cm tapetată cu hârtie, la o grosime de 3-4 mm.
• Coacere: 170-180°C/ ~12 minute.

Preparare mousse ciocolată albă

Lapte 240 g
Gălbenuș 60 g
Zahăr 50 g
Ciocolată albă 340 g
Frișcă 340 g
_____________________________
Total 1030 g

• Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se continuă încălzirea până la 85°C. Temperare 5-10 min.
• În compoziția temperată se adaugă pe rând gelatina încălzită, ciocolata topită, frișca semi-bătută și esența de caise. Omogenizare.

Finisare prăjitură

• Se tapetează formele de policarbonat cu folie acetofan. Pe fundul formelor se pun discuri de blat decupate. Se toarnă mousse de ciocolată albă până la 70% din volumul formei. Se pun în fiecare formă câte 5 g de Credi®Filling Nocciola White Crunchy. Se completează formele cu mousse și se îndreaptă suprafața. Răcire câteva ore.
• Extragere din forme. Glazurare cu un strat foarte subțire de Credi®Shineglaze Neutral (opțional).
• Se decorează cu “pene” de ciocolată albă și roz și fructe potrivite (de preferat exotice).

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 400 g
Ouă 140 g
Ulei 120 g
Apă 90 g
____________________________
Total 750 g

• Se omogenizează toate ingredientele cu paleta mixerului, 3 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se întinde pe tavă 60×40 cm tapetată cu hârtie, la o grosime de 3-4 mm.
• Coacere: 170-180°C/ ~12 minute.

Preparare mousse ciocolată albă

Lapte 240 g
Gălbenuș 60 g
Zahăr 50 g
Ciocolată albă 340 g
Frișcă 340 g
_____________________________
Total 1030 g

• Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se continuă încălzirea până la 85°C. Temperare 5-10 min.
• În compoziția temperată se adaugă pe rând gelatina încălzită, ciocolata topită, frișca semi-bătută și esența de caise. Omogenizare.

Finisare prăjitură

• Se tapetează formele de policarbonat cu folie acetofan. Pe fundul formelor se pun discuri de blat decupate. Se toarnă mousse de ciocolată albă până la 70% din volumul formei. Se pun în fiecare formă câte 5 g de Credi®Filling Nocciola White Crunchy. Se completează formele cu mousse și se îndreaptă suprafața. Răcire câteva ore.
• Extragere din forme. Glazurare cu un strat foarte subțire de Credi®Shineglaze Neutral (opțional).
• Se decorează cu “pene” de ciocolată albă și roz și fructe potrivite (de preferat exotice).

ro_RORomanian