Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

• Se decongelează foitajul Accento la temperatura camerei.
• Se întinde foaia la o grosime de 3 mm.
• Se decupează cu o formă metalică cu marginile ondulate a.î. o porțiune din aluat să fie dreaptă (nu rotundă, nu ondulată).
• Pe porțiunea dreaptă de aluat se aplică cu degetul o presiune suplimentară a.î. la coacere să nu expandeze la fel ca restul aluatului.

• Pe restul bucăților de aluat, sub forma unor raze plecând din dreptul părții drepte q aluatului, se apasă ușor, cu ajutorul unui bețișor mai lung și subțire (ca pentru frigărui). Aceasta vă ajuta la obținerea unui model de scoică în timpul coacerii. Se unge foitajul cu ou.
• Coacere: 190°C / 10‑12 min.
• După răcire, se taie foitajul transversal, a.î. să arate ca o scoică.
• Pregătire umplutură ciuperci: se ia cantitatea necesară de umplutură Credi®Savoury Champignon și se călește ușor într-un vas adecvat. Răcire.
• Finisare: umpleți foitajele cu filling-ul de ciuperci și lăsați puțin loc a.î. să încapă și un ou de prepeliță fiert și decojit.

• Se decongelează foitajul Accento la temperatura camerei.
• Se întinde foaia la o grosime de 3 mm.
• Se decupează cu o formă metalică cu marginile ondulate a.î. o porțiune din aluat să fie dreaptă (nu rotundă, nu ondulată).
• Pe porțiunea dreaptă de aluat se aplică cu degetul o presiune suplimentară a.î. la coacere să nu expandeze la fel ca restul aluatului.

• Pe restul bucăților de aluat, sub forma unor raze plecând din dreptul părții drepte q aluatului, se apasă ușor, cu ajutorul unui bețișor mai lung și subțire (ca pentru frigărui). Aceasta vă ajuta la obținerea unui model de scoică în timpul coacerii. Se unge foitajul cu ou.
• Coacere: 190°C / 10‑12 min.
• După răcire, se taie foitajul transversal, a.î. să arate ca o scoică.
• Pregătire umplutură ciuperci: se ia cantitatea necesară de umplutură Credi®Savoury Champignon și se călește ușor într-un vas adecvat. Răcire.
• Finisare: umpleți foitajele cu filling-ul de ciuperci și lăsați puțin loc a.î. să încapă și un ou de prepeliță fiert și decojit.

ro_RORomanian