Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

• Se decongelează foitajul Accento la temperatura camerei.
• Se întinde foaia la o grosime de 3 mm.
• Se întinde pe suprafața foitajului un strat subțire de sos de roșii (de preferat să fie un sos mai consistent).
• Peste sos se adăugă mozzarella răzuită și felii de șuncă a.î. să fie acoperită toată suprafața aluatului.

• Se pliază foaia de aluat în două, pe lățime.
• Cu ajutorul unui cuțit ascuțit sau a unei role de pizza, se taie aluatul în fâșii late de aprox. 2 cm lățime și 8 cm lungime. Se răsucește ușor aluatul, se așează pe tava cu hârtie de copt și se unge cu ou.
• Coacere: 190°C / 10 min.

• Se decongelează foitajul Accento la temperatura camerei.
• Se întinde foaia la o grosime de 3 mm.
• Se întinde pe suprafața foitajului un strat subțire de sos de roșii (de preferat să fie un sos mai consistent).
• Peste sos se adăugă mozzarella răzuită și felii de șuncă a.î. să fie acoperită toată suprafața aluatului.

• Se pliază foaia de aluat în două, pe lățime.
• Cu ajutorul unui cuțit ascuțit sau a unei role de pizza, se taie aluatul în fâșii late de aprox. 2 cm lățime și 8 cm lungime. Se răsucește ușor aluatul, se așează pe tava cu hârtie de copt și se unge cu ou.
• Coacere: 190°C / 10 min.

ro_RORomanian