Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu pere

Credi®Softcake with Pear 250 g
Ouă 75 g
Ulei 75 g
Apă 100 g
_________________________
Total 500 g

 

• Se pun în cuva mixerului ingredientele
fluide, apoi premixul.
• Se mixează lent, cu ajutorul paletei, timp de 2-3 min. până se obține o pastă omogenă.
• Compoziția se toarnă într-o tavă cu
dimensiunea 30×40 cm.
• Coacere: 180°C/ aprox.11 min.

Preparare cremă toffee

Creline 250 g
Credi Milk Chocolate 80 g
Cremento Caramel Gold 250 g
______________________
Total 580 g

Se aduce frișca vegetală Creline la fierbere, se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolată, apoi se omogenizează. După răcire, ganache-ul se spumează și se adaugă crema cu caramel.

Caramelizare pară/gutuie

Se pun la topit 150 g zahăr într-o tigaie. Peste zahărul topit se pun cubulețe dev 1 cm de pere sau gutui. Se lasă la foc mic până le pătrunde zahărul. Din când în când se mai ia tigaia de pe foc ca să nu ardem zahărul.

Finisare prăjitură

• Se decupează 10 blaturi de tort sub formă rotundă cu 05 cm.
• Se temperează ciocolata cu lapte și se întinde pe folii lucioase în strat subțire. Înainte de a se întări complet ciocolata de pe folii se decupează (cu aceeași formă rotundă ca și blatul) 20 buc. de forme de ciocolată.
• Acestea se pun la rece, iar când avem nevoie de ele le scoatem de la frigider și le dezlipim de pe folii.
• Peste blaturile rotunde lipim câte un disc de ciocolată cu puțină cremă, apoi punem 5-6 aveline de cremă toffee. În mijlocul prăjiturii se pune para sau gutuia caramelizată.
• Se așează apoi al doilea disc de ciocolată, peste care se pune o avelină de frișcă și un element de decor adecvat.

Preparare blat cu pere

Credi®Softcake with Pear 250 g
Ouă 75 g
Ulei 75 g
Apă 100 g
_________________________
Total 500 g

 

• Se pun în cuva mixerului ingredientele
fluide, apoi premixul.
• Se mixează lent, cu ajutorul paletei, timp de 2-3 min. până se obține o pastă omogenă.
• Compoziția se toarnă într-o tavă cu
dimensiunea 30×40 cm.
• Coacere: 180°C/ aprox.11 min.

Preparare cremă toffee

Creline 250 g
Credi Milk Chocolate 80 g
Cremento Caramel Gold 250 g
______________________
Total 580 g

Se aduce frișca vegetală Creline la fierbere, se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolată, apoi se omogenizează. După răcire, ganache-ul se spumează și se adaugă crema cu caramel.

Caramelizare pară/gutuie

Se pun la topit 150 g zahăr într-o tigaie. Peste zahărul topit se pun cubulețe dev 1 cm de pere sau gutui. Se lasă la foc mic până le pătrunde zahărul. Din când în când se mai ia tigaia de pe foc ca să nu ardem zahărul.

Finisare prăjitură

• Se decupează 10 blaturi de tort sub formă rotundă cu 05 cm.
• Se temperează ciocolata cu lapte și se întinde pe folii lucioase în strat subțire. Înainte de a se întări complet ciocolata de pe folii se decupează (cu aceeași formă rotundă ca și blatul) 20 buc. de forme de ciocolată.
• Acestea se pun la rece, iar când avem nevoie de ele le scoatem de la frigider și le dezlipim de pe folii.
• Peste blaturile rotunde lipim câte un disc de ciocolată cu puțină cremă, apoi punem 5-6 aveline de cremă toffee. În mijlocul prăjiturii se pune para sau gutuia caramelizată.
• Se așează apoi al doilea disc de ciocolată, peste care se pune o avelină de frișcă și un element de decor adecvat.

ro_RORomanian