Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare compoziție

Credi®Softcake Butterino 1000 g
Ulei floarea soarelui 300 g
Ouă (la temp. camerei) 360 g
Apă 360 g
____________________________
Total 2020 g

• Se amestecă cu paleta mixerului toate ingredientele 2-3 min. la viteză mică, până se obține o compoziție omogenă.
• Se toarnă compoziția în forme de hârtie speciale
(aprox. 40 g/ formă).
• Coacere: 170°C/ 13-16 min.

Preparare mousse-uri

Credi®Crem Vanilie 60 g
Frișcă 100 g
____________________________
Total 160 g

• Se încălzește laptele până la 85°C. Se ia de pe foc și se adaugă gălbenușurile spumate anterior cu zahărul. Se omogenizează, apoi se adaugă șigelatina hidratată în prealabil cu apă rece.Cantitatea rezultată se împarte în două părți de 315 g.
• O parte se omogenizează cu 255 g cremă cu fisticCremento Pistachio și 255 g frișcă semispumată.
• A doua jumătate se omogenizează cu 255 g ciocolatăalbă și 255 g frișcă semispumată.

Preparare compoziție

Credi®Softcake Butterino 1000 g
Ulei floarea soarelui 300 g
Ouă (la temp. camerei) 360 g
Apă 360 g
____________________________
Total 2020 g

• Se amestecă cu paleta mixerului toate ingredientele 2-3 min. la viteză mică, până se obține o compoziție omogenă.
• Se toarnă compoziția în forme de hârtie speciale
(aprox. 40 g/ formă).
• Coacere: 170°C/ 13-16 min.

Preparare mousse-uri

Credi®Crem Vanilie 60 g
Frișcă 100 g
____________________________
Total 160 g

• Se încălzește laptele până la 85°C. Se ia de pe foc și se adaugă gălbenușurile spumate anterior cu zahărul. Se omogenizează, apoi se adaugă șigelatina hidratată în prealabil cu apă rece.Cantitatea rezultată se împarte în două părți de 315 g.
• O parte se omogenizează cu 255 g cremă cu fisticCremento Pistachio și 255 g frișcă semispumată.
• A doua jumătate se omogenizează cu 255 g ciocolatăalbă și 255 g frișcă semispumată.

ro_RORomanian