Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare meringue cu fulgi de cocos

Lapte 240 g
Gălbenuș 60 g
Zahăr 50 g
Credi White Chocolate 340 g
Frișcă 340 g
____________________________
Total 1030 g

• Se lucrează similar cu mousse-ul anterior. La final se împarte compoziția în ½ și în una dintre părți se adaugă 40 g pastă concentrată de zmeură.
• Astfel obținem un mousse alb și unul roz.
• Se mărunțesc câteva coji de bezea cu cocos și se așează pe fundul paharelor de plastic.
• În interiorul paharelor punem mousse ciocolată lapte de 1 cm grosime. Congelare rapidă.
• Venim cu stratul al doilea de mousse alb. Congelare rapidă.
• La final turnăm și stratul de mousse de zmeură.Răcire.
• Finisare cu Cremento White Chocolate fluidificată (5 g/pahar).

Preparare mousse ciocolată lapte

Lapte 120 g
Gălbenuș 30 g
Zahăr 25 g
Credi Milk Chocolate 170 g
Frișcă 170 g
____________________________
Total 515 g

• Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se continuă încălzirea până la 85°C.
• Compoziția se lasă la temperat 5-10 min.
• În compoziția temperată se adaugă pe rând gelatina încălzită, ciocolata topită și frișca semi-bătută.

Preparare mousse ciocolata albă și mousse cu zmeură

Credi®Cake Meringue Classic 100 g
Zahăr 100 g
Apă(90°C) 100 g
Credi®Cake Coconut Mix 280 g
____________________________
Total 580 g

• Se amestecă apa, zahărul și premixul pentru meringue (bezele) și se spumează 5 min. la viteză mare.
• La sfârșitul spumării se adaugă Credi®Cake Coconut Mix și se continuă spumarea la viteză mică până se omogenizează compoziția.
• Cu ajutorul unui poche cu spriț turnăm compoziția pe o tavă cu hârtie de copt.
• Coacere: 150°C/ 18 min.

Finisare prăjitură

• Se mărunțesc câteva coji de bezea cu cocos și se așează pe fundul paharelor de plastic.
• În interiorul paharelor punem mousse ciocolată lapte de 1 cm grosime. Congelare rapidă.
• Venim cu stratul al doilea de mousse alb. Congelare rapidă.
• La final turnăm și stratul de mousse de zmeură. Răcire.
• Finisare cu Cremento White Chocolate fluidificată (5 g/pahar).

Preparare meringue cu fulgi de cocos

Lapte 240 g
Gălbenuș 60 g
Zahăr 50 g
Credi White Chocolate 340 g
Frișcă 340 g
____________________________
Total 1030 g

• Se lucrează similar cu mousse-ul anterior. La final se împarte compoziția în ½ și în una dintre părți se adaugă 40 g pastă concentrată de zmeură.
• Astfel obținem un mousse alb și unul roz.
• Se mărunțesc câteva coji de bezea cu cocos și se așează pe fundul paharelor de plastic.
• În interiorul paharelor punem mousse ciocolată lapte de 1 cm grosime. Congelare rapidă.
• Venim cu stratul al doilea de mousse alb. Congelare rapidă.
• La final turnăm și stratul de mousse de zmeură.Răcire.
• Finisare cu Cremento White Chocolate fluidificată (5 g/pahar).

Preparare mousse ciocolată lapte

Lapte 120 g
Gălbenuș 30 g
Zahăr 25 g
Credi Milk Chocolate 170 g
Frișcă 170 g
____________________________
Total 515 g

• Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se continuă încălzirea până la 85°C.
• Compoziția se lasă la temperat 5-10 min.
• În compoziția temperată se adaugă pe rând gelatina încălzită, ciocolata topită și frișca semi-bătută.

Preparare mousse ciocolata albă și mousse cu zmeură

Credi®Cake Meringue Classic 100 g
Zahăr 100 g
Apă(90°C) 100 g
Credi®Cake Coconut Mix 280 g
____________________________
Total 580 g

• Se amestecă apa, zahărul și premixul pentru meringue (bezele) și se spumează 5 min. la viteză mare.
• La sfârșitul spumării se adaugă Credi®Cake Coconut Mix și se continuă spumarea la viteză mică până se omogenizează compoziția.
• Cu ajutorul unui poche cu spriț turnăm compoziția pe o tavă cu hârtie de copt.
• Coacere: 150°C/ 18 min.

Finisare prăjitură

• Se mărunțesc câteva coji de bezea cu cocos și se așează pe fundul paharelor de plastic.
• În interiorul paharelor punem mousse ciocolată lapte de 1 cm grosime. Congelare rapidă.
• Venim cu stratul al doilea de mousse alb. Congelare rapidă.
• La final turnăm și stratul de mousse de zmeură. Răcire.
• Finisare cu Cremento White Chocolate fluidificată (5 g/pahar).

ro_RORomanian