Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 200 g
Ouă 50 g
Ulei 120 g
Apă 90 g
____________________

• Se omogenizează toate ingredientele 3 min. la viteză medie, cu paleta mixerului.
• Compoziția obținută se întinde pe tavă 60×40 cm tapetată cu hârtie, la o grosime de 3-4 mm.
• Coacere: 170-180°C/ ~12 minute.

Preparare mousse fructe de pădure

Lapte 125 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 25 g
Ciocolată albă 180 g
Frișcă 180 g
Apă pentru gelatină 110 g
Gelatină 22 g
______________________
Total 687 g

• Se fierbe laptele, se ia de pe foc, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și gelatina hidratată. Se încorporează ciocolata albă, concentratul
de fructe, iar la final frișca semi-spumată.

Preparare cremă lămâie

Frișcă 150 g
Credi®Crem Lemon 150 g
______________________
Total 300 g

Se spumează frișca la consistența obișnuită, apoi se adaugă crema de lămâie. Omogenizare.

Preparare glazură oglindă

Zahăr 150 g
Apă 75 g
Gelatină 10 g
Ciocolată albă 175 g
Lapte condensat 100 g
Colorant roșu
____________________
Total 510 g

• Se hidratează gelatina cu cele 50 g apă rece. Se fierbe apa cu zahărul până la 107°C, apoise ia de pe foc și se adaugă ciocolata și laptele condensat. Se omogenizează compoziția, apoi se adaugă și gelatina hidratată și topită în prealabil. Se adaugă colorant roșu, atât cât dorim să fie de intensă culoarea.
• Glazurarea se realizează doar când glazura are temperatura între 33-35°C.

Finisare prăjitură

Crema de lămâie se pune în formesemisferă cu diametrul la jumătatefață de cel în care montăm prăjitura finală.
Congelare.

Preparare blat ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 200 g
Ouă 50 g
Ulei 120 g
Apă 90 g
______________________________________________
Total 460 g

• Se omogenizează toate ingredientele 3 min. la viteză medie, cu paleta mixerului.
• Compoziția obținută se întinde pe tavă 60×40 cm tapetată cu hârtie, la o grosime de 3-4 mm.
• Coacere: 170-180°C/ ~12 minute.

Preparare mousse fructe de pădure

Lapte 125 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 25 g
Ciocolată albă 180 g
Frișcă 180 g
Apă pentru gelatină 110 g
Gelatină 22 g
______________________
Total 687 g

• Se fierbe laptele, se ia de pe foc, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și gelatina hidratată. Se încorporează ciocolata albă, concentratul
de fructe, iar la final frișca semi-spumată.

Preparare cremă lămâie

Frișcă 150 g
Credi®Crem Lemon 150 g
______________________
Total 300 g

Se spumează frișca la consistența obișnuită, apoi se adaugă crema de lămâie. Omogenizare.

Preparare glazură oglindă

Zahăr 150 g
Apă 75 g
Gelatină 10 g
Ciocolată albă 175 g
Lapte condensat 100 g
Colorant roșu
____________________
Total 510 g

• Se hidratează gelatina cu cele 50 g apă rece. Se fierbe apa cu zahărul până la 107°C, apoise ia de pe foc și se adaugă ciocolata și laptele condensat. Se omogenizează compoziția, apoi se adaugă și gelatina hidratată și topită în prealabil. Se adaugă colorant roșu, atât cât dorim să fie de intensă culoarea.
• Glazurarea se realizează doar când glazura are temperatura între 33-35°C.

Finisare prăjitură

Crema de lămâie se pune în formesemisferă cu diametrul la jumătatefață de cel în care montăm prăjitura finală.
Congelare.

ro_RORomanian