Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat tip cookie

Credi®Cookie Homemade 250 g
Paticrem 50 g
Ouă 50 g
Apă 50 g
Zahăr 70 g
____________________________________________
Total 470 g

• Se spumează margarina cu zahărul până capătă volum.
• Se încorporează treptat ouăle și apa. La final se adaugă și mixul de cookies. Se omogenizează,
apoi se întinde compoziția într-o tavă de 30×40 cm.
• Coacerea se face la 170°C/ aprox. 14 min.

Preparare mousse alb

Făină 100 g
Margarină/ unt 100 g
Zahăr brun 100 g
_____________________________________
Total 300 g

• Se încălzește laptele până la 85°C. Se ia de pe foc și se adaugă gălbenușurile spumate în prealabil cu zahărul. Se omogenizează, apoi se adaugă și gelatina hidratată cu apă rece.
Compoziția rezultată se amestecă cu ciocolata albă.
• Dupa omogenizarea cremei se adaugă și frișca semi-bătută. După încorporarea completă se poate turna în formele de silicon.

Preparare glazură

Zahăr 150 g
Apă 75 g
Gelatină 10 g
Apă 50 g
Ciocolată albă 175 g
Lapte condensat 100 g
__________________________________________
Total 560 g

• Se hidratează gelatina cu cele 50 g apă rece.
• Se fierbe apa cu zahărul, se iau de pe foc și se adaugă ciocolata și laptele condensat. Se
omogenizează compoziția, apoi se adaugă și gelatina hidratată și topită în prealabil.
• Glazurarea se realizează doar când glazura are temperatura cuprinsă între 33-35°C.

Finisare mousse

• Se toarnă mousse-ul alb în interiorul formelor de silicon până la jumătatea acestora.
• Se introduce în fiecare alveolă de silicon câte o zmeură. Se completează cu mousse alb.
• Se poche-ează 5 g de Cremento Caramel Gold
pe fundul fiecărei prăjituri. Se bagă în congelator min. 30 min.
• Scoatere din forme și glazurare prăjituri pe un grătar.
• Se așează prăjiturelele pe câte un cookiesâ decupat cu diametrul mai mare decât forma de silicon cu o jumătate de cm. Se decorează.

Preparare blat tip cookie

Credi®Cookie Homemade 250 g
Paticrem 50 g
Ouă 50 g
Apă 50 g
Zahăr 70 g
____________________________________________
Total 470 g

• Se spumează margarina cu zahărul până capătă volum.
• Se încorporează treptat ouăle și apa. La final se adaugă și mixul de cookies. Se omogenizează,
apoi se întinde compoziția într-o tavă de 30×40 cm.
• Coacerea se face la 170°C/ aprox. 14 min.

Preparare mousse alb

Făină 100 g
Margarină/ unt 100 g
Zahăr brun 100 g
_____________________________________
Total 300 g

• Se încălzește laptele până la 85°C. Se ia de pe foc și se adaugă gălbenușurile spumate în prealabil cu zahărul. Se omogenizează, apoi se adaugă și gelatina hidratată cu apă rece.
Compoziția rezultată se amestecă cu ciocolata albă.
• Dupa omogenizarea cremei se adaugă și frișca semi-bătută. După încorporarea completă se poate turna în formele de silicon.

Preparare glazură

Zahăr 150 g
Apă 75 g
Gelatină 10 g
Apă 50 g
Ciocolată albă 175 g
Lapte condensat 100 g
__________________________________________
Total 560 g

• Se hidratează gelatina cu cele 50 g apă rece.
• Se fierbe apa cu zahărul, se iau de pe foc și se adaugă ciocolata și laptele condensat. Se
omogenizează compoziția, apoi se adaugă și gelatina hidratată și topită în prealabil.
• Glazurarea se realizează doar când glazura are temperatura cuprinsă între 33-35°C.

Finisare mousse

• Se toarnă mousse-ul alb în interiorul formelor de silicon până la jumătatea acestora.
• Se introduce în fiecare alveolă de silicon câte o zmeură. Se completează cu mousse alb.
• Se poche-ează 5 g de Cremento Caramel Gold
pe fundul fiecărei prăjituri. Se bagă în congelator min. 30 min.
• Scoatere din forme și glazurare prăjituri pe un grătar.
• Se așează prăjiturelele pe câte un cookiesâ decupat cu diametrul mai mare decât forma de silicon cu o jumătate de cm. Se decorează.

ro_RORomanian