Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare aluat brownie

Credi®Softcake Brownie 750 g
Ouă 350 g
Ulei 250 g
Apă 100 g
____________________________
Total 1450 g
• Se amesecă cu paleta mixerului toate
    ingredientele, la viteză mică, până se obține o pastă omogenă (2-3 min.)
• Turnare în miniforme de silicon (aprox. 40 g).
• Coacere 170°C/ 20-23 min.

Finisare minibrownie

• După o răcire parțială se scot din forme minibrownies și se lasă să se răcească complet.
• La bain marie se încălzesc pentru fluidificare
aprox. 1200 g cremă Cremento Caramel Gold.
• Se glazurează de două ori minicake-urile pt. o glazură ceva mai groasă, dar se poate și o singură dată.
• Decorare după preferință. Chocolate 5% este foarte potrivită).

Preparare aluat brownie

Credi®Softcake Brownie 750 g
Ouă 350 g
Ulei 250 g
Apă 100 g
____________________________
Total 1450 g
• Se amesecă cu paleta mixerului toate
    ingredientele, la viteză mică, până se obține o pastă omogenă (2-3 min.)
• Turnare în miniforme de silicon (aprox. 40 g).
• Coacere 170°C/ 20-23 min.

Finisare minibrownie

• După o răcire parțială se scot din forme minibrownies și se lasă să se răcească complet.
• La bain marie se încălzesc pentru fluidificare
aprox. 1200 g cremă Cremento Caramel Gold.
• Se glazurează de două ori minicake-urile pt. o glazură ceva mai groasă, dar se poate și o singură dată.
• Decorare după preferință. Chocolate 5% este foarte potrivită).

ro_RORomanian