Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 400 g
Ouă 140 g
Ulei 120 g
Apă 90 g
___________________________
Total 750 g

• Se omogenizează toate ingredientele 3 min. la viteză medie, cu paleta mixerului.
• Compoziția obținută se întinde pe tavă 60×40 cm (tapetată cu hârtie) la o grosime de 3 mm.
• Coacere: 180°C/ ~ 12 minute.

Preparare mousse fructe de pădure

Lapte 200 g
Gălbenuș 70 g
Frișcă 300 g
Pastă fructe de pădure 60 g
Ciocolată albă 540 g
Frișcă 540 g
Fructe de pădure 150 g
Gelatină 22 g
____________________________
Total 1882 g

• Se fierbe laptele, se ia de pe foc, se adaugă  gălbenușul bătut cu zahărul și gelatina hidratată.
• Se încorporează ciocolata albă, pasta de fructe, iar la final frișca semi-spumată și fructele de pădure.

Finisare prăjitură

• Se toarnă mousse-ul în interiorul formelor de silicon ¾ din înălțimea lor.
• Se injectează sau se pune cu lingurița, în mijloculvcremei, Credi®Filling Nocciola White Crunchy  (~5 g). Se închide prăjitura cu un disc de blat cu
ciocolată decupat cât dimensiunea formei.
• Se glazurează cu Credi®Shineglaze Neutral în amestec cu Credi®Shineglaze Forest Fruits.

Preparare blat ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 400 g
Ouă 140 g
Ulei 120 g
Apă 90 g
___________________________
Total 750 g

• Se omogenizează toate ingredientele 3 min. la viteză medie, cu paleta mixerului.
• Compoziția obținută se întinde pe tavă 60×40 cm (tapetată cu hârtie) la o grosime de 3 mm.
• Coacere: 180°C/ ~ 12 minute.

Preparare mousse fructe de pădure

Lapte 200 g
Gălbenuș 70 g
Frișcă 300 g
Pastă fructe de pădure 60 g
Ciocolată albă 540 g
Frișcă 540 g
Fructe de pădure 150 g
Gelatină 22 g
____________________________
Total 1882 g

• Se fierbe laptele, se ia de pe foc, se adaugă  gălbenușul bătut cu zahărul și gelatina hidratată.
• Se încorporează ciocolata albă, pasta de fructe, iar la final frișca semi-spumată și fructele de pădure.

Finisare prăjitură

• Se toarnă mousse-ul în interiorul formelor de silicon ¾ din înălțimea lor.
• Se injectează sau se pune cu lingurița, în mijloculvcremei, Credi®Filling Nocciola White Crunchy  (~5 g). Se închide prăjitura cu un disc de blat cu
ciocolată decupat cât dimensiunea formei.
• Se glazurează cu Credi®Shineglaze Neutral în amestec cu Credi®Shineglaze Forest Fruits.

ro_RORomanian