Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare foaie tort

Credi®Cake Multicake Plus 150 g
Ouă (la temp. camerei) 150 g
______________________________________
Total 300 g

• Se adaugă toate ingredientele în cuva mixerului.
• Se mixează cu ajutorul telului la viteză mică1 min., apoi la viteză mare 10 min.
• Jumătate din compoziție se toarnă pe o tavă cuhârtie și se întinde la o grosime de 3 mm.
• Restul compoziției se toarnă (cu un poche cu douille mic de 2.5mm) ca pișcoturi lungi de 4 cm.
• Coacere: 220°C/ 4-5 min.

Preparare cremă

Credi®Custard Napoleon 150 g
Apă (rece) 330 g
Creline (spumată) 300 g
Coji portocale confiate 17 g
Gelatină 5 g
Apă 25 g
Mix fructe exotice din compot 100 g
______________________________________
Total 927 g

• Se spumează Credi®Custard Napoleon cu apa rece 5 min. la viteză medie, apoi adăugăm gelatina hidratată în prealabil. Gelatina hidratată trebuie să fie încălzită înainte de a fi turnată în crema de vanilie.
• Se adaugă Creline, coaja de portocale și fructele din compot.

Finisare prăjitură

• În interiorul formelor de monoporții mini, tapetăm cu folie pergament, iar la bazăpunem discuri de foaie de ruladă decupată la aceeași dimensiune ca și forma.
• Turnăm compoziția diplomat în interiorul formei, până sus. Punem la rece minimum 4 ore.
• După răcire scoatem prăjiturile din forma de plastic. Aplicăm pe lateral pișcoturile folosind Credi®Shineglaze Neutral și folosim o sforicică subțire, estetică, să le țină mai bine.
• În golul rămas între cremă și nivelul pișcoturilor decorăm cu fructe.

Folosește portocală confiată de calitate și un mix de fructe cât mai exotic pentru efect maxim!

Preparare foaie tort

Credi®Cake Multicake Plus 150 g
Ouă (la temp. camerei) 150 g
______________________________________
Total 300 g

• Se adaugă toate ingredientele în cuva mixerului.
• Se mixează cu ajutorul telului la viteză mică1 min., apoi la viteză mare 10 min.
• Jumătate din compoziție se toarnă pe o tavă cuhârtie și se întinde la o grosime de 3 mm.
• Restul compoziției se toarnă (cu un poche cu douille mic de 2.5mm) ca pișcoturi lungi de 4 cm.
• Coacere: 220°C/ 4-5 min.

Preparare cremă

Credi®Custard Napoleon 150 g
Apă (rece) 330 g
Creline (spumată) 300 g
Coji portocale confiate 17 g
Gelatină 5 g
Apă 25 g
Mix fructe exotice din compot 100 g
______________________________________
Total 927 g

• Se spumează Credi®Custard Napoleon cu apa rece 5 min. la viteză medie, apoi adăugăm gelatina hidratată în prealabil. Gelatina hidratată trebuie să fie încălzită înainte de a fi turnată în crema de vanilie.
• Se adaugă Creline, coaja de portocale și fructele din compot.

Finisare prăjitură

• În interiorul formelor de monoporții mini, tapetăm cu folie pergament, iar la bazăpunem discuri de foaie de ruladă decupată la aceeași dimensiune ca și forma.
• Turnăm compoziția diplomat în interiorul formei, până sus. Punem la rece minimum 4 ore.
• După răcire scoatem prăjiturile din forma de plastic. Aplicăm pe lateral pișcoturile folosind Credi®Shineglaze Neutral și folosim o sforicică subțire, estetică, să le țină mai bine.
• În golul rămas între cremă și nivelul pișcoturilor decorăm cu fructe.

Folosește portocală confiată de calitate și un mix de fructe cât mai exotic pentru efect maxim!

ro_RORomanian