Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare pișcoturi

Credi®Multi Cake Plus 100g
Ouă 100g
Faină 550 20g
___________________
Total 220g

• Se spumează cu telul ingredientele timp de 1 min. la viteza mică și 6-8 min. la viteză mare.
• Cu ajutorul unui poche cu dui mic (se toarnă compoziția sub formă de mini pișcoturi de 5-6 cm (în funcție de recipientul
în care se finisează prăjitura) pe tavă cu hârtie de copt.
• Coacerea se face la 220°C/ 4-5 min.

Preparare sirop matcha

Zahăr 100g
Apă 100g
Matcha 5g
Cognac 50g
___________________
Total 255g

• Se fierb zahărul cu apa până obținem un sirop nu prea gros. Adăugăm matcha. Omogenizare cu telul.
Adăugăm și cognac-ul și-l lăsăm să se răcească.

Preparare cremă cu matcha

Credi®Krem Patis B 200g
Lapte/Apă 500g
Mascarpone 250g
Matcha 5g
___________________
Total 955g

• Se spumează cu telul mixul de cremă instant și laptele / apa. Se adaugă mascarpone. Omogenizare.
Se adaugă pudra de matcha. Omogenizare.

Finisare prăjitură

• Într-un recipent adecvat se așează la baza un strat de pișcoturi. Se însiropează.
• Se adaugă un strat de cremă. Apoi încă un strat de pișcoturi (se însiropează) și un strat de cremă.
• Se finisează cu un strat subțire de fistic rumenit și mărunțit.

Preparare pișcoturi

Credi®Multi Cake Plus 100g
Ouă 100g
Faină 550 20g
___________________
Total 220g

• Se spumează cu telul ingredientele timp de 1 min. la viteza mică și 6-8 min. la viteză mare.
• Cu ajutorul unui poche cu dui mic (se toarnă compoziția sub formă de mini pișcoturi de 5-6 cm (în funcție de recipientul
în care se finisează prăjitura) pe tavă cu hârtie de copt.
• Coacerea se face la 220°C/ 4-5 min.

Preparare sirop matcha

Zahăr 100g
Apă 100g
Matcha 5g
Cognac 50g
___________________
Total 255g

• Se fierb zahărul cu apa până obținem un sirop nu prea gros. Adăugăm matcha. Omogenizare cu telul.
Adăugăm și cognac-ul și-l lăsăm să se răcească.

Preparare cremă cu matcha

Credi®Krem Patis B 200g
Lapte/Apă 500g
Mascarpone 250g
Matcha 5g
___________________
Total 955g

• Se spumează cu telul mixul de cremă instant și laptele / apa. Se adaugă mascarpone. Omogenizare.
Se adaugă pudra de matcha. Omogenizare.

Finisare prăjitură

• Într-un recipent adecvat se așează la baza un strat de pișcoturi. Se însiropează.
• Se adaugă un strat de cremă. Apoi încă un strat de pișcoturi (se însiropează) și un strat de cremă.
• Se finisează cu un strat subțire de fistic rumenit și mărunțit.

ro_RORomanian