Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.
Credi®Softcake Chocolada 500g Ouă 175g Ulei 200g Apă 200g
___________________ Total 1075g
• Se amestecă ingredientele în cuva mixerului și se omogenizează cu paleta la viteză medie 2‑3 min.
• Se întinde uniform compoziția într-o tavă de 60×40 cm (cu margini mai înalte) la o grosime de aprox. 1 cm.
• Coacere: 180°C / 10 min.
Preparare sirop cu rom
Zahăr 100g Apă 100g Cognac/Rom 100g
___________________ Total 300g
• Fierbem zahărul cu apa până obținem un sirop nu prea gros. La final adăugăm romul și omogenizăm.
Răcire la temperatura camerei.
Preparare cremă
Credi®Krem Patis B 100g Lapte/Apă 250g Mascarpone 100g Credi®Cream Rhum & Chocolate 500g
___________________ Total 950g
• Se spumează mixul de cremă instant cu apă, 2‑3 min. la viteză mare.
• Se adăugă mascarpone. Omogenizare. La final se adăugă cremă cu rom și ciocolată. Omogenizare.
Preparare Ingrediente pentru finisare
Cremento Sacher(Se aplică ușor temperat la microunde.) 500g Credi®Cake Meringue Classic 50g Zahăr 50g Apă(firebinte) 50g
___________________ Total 650g
• Se amestecă apa fierbinte cu zahărul până la dizolvarea completă.
Se adăugă mixul de bezea și se spumează la viteză
mare cu telul până se obține o compoziție fermă.
Finisare prăjitură
• Blatul obținut se taie în jumate pe lățimea sa. Trampare cu sirop.
• Se împarte crema în două. Se întinde o parte peste prima foaie, se așează a doua foaie, se întinde un nou strat de
cremă. Se bagă la rece pentru min. 30 min.
• Porționare în bucăți de 6×2 cm cu ajutorul unui cuțit cu lamă lungă bine ascuțită.
• Glazurare cu Cremento Sacher. Decor cu bezea flambată. Se pot adăuga și alte elemente de decor.
Credi®Softcake Chocolada 500g Ouă 175g Ulei 200g Apă 200g
___________________ Total 1075g
• Se amestecă ingredientele în cuva mixerului și se omogenizează cu paleta la viteză medie 2‑3 min.
• Se întinde uniform compoziția într-o tavă de 60×40 cm (cu margini mai înalte) la o grosime de aprox. 1 cm.
• Coacere: 180°C / 10 min.
Preparare sirop cu rom
Zahăr 100g Apă 100g Cognac/Rom 100g
___________________ Total 300g
• Fierbem zahărul cu apa până obținem un sirop nu prea gros. La final adăugăm romul și omogenizăm.
Răcire la temperatura camerei.
Preparare cremă
Credi®Krem Patis B 100g Lapte/Apă 250g Mascarpone 100g Credi®Cream Rhum & Chocolate 500g
___________________ Total 950g
• Se spumează mixul de cremă instant cu apă, 2‑3 min. la viteză mare.
• Se adăugă mascarpone. Omogenizare. La final se adăugă cremă cu rom și ciocolată. Omogenizare.
Preparare Ingrediente pentru finisare
Cremento Sacher(Se aplică ușor temperat la microunde.) 500g Credi®Cake Meringue Classic 50g Zahăr 50g Apă(firebinte) 50g
___________________ Total 650g
• Se amestecă apa fierbinte cu zahărul până la dizolvarea completă.
Se adăugă mixul de bezea și se spumează la viteză
mare cu telul până se obține o compoziție fermă.
Finisare prăjitură
• Blatul obținut se taie în jumate pe lățimea sa. Trampare cu sirop.
• Se împarte crema în două. Se întinde o parte peste prima foaie, se așează a doua foaie, se întinde un nou strat de
cremă. Se bagă la rece pentru min. 30 min.
• Porționare în bucăți de 6×2 cm cu ajutorul unui cuțit cu lamă lungă bine ascuțită.
• Glazurare cu Cremento Sacher. Decor cu bezea flambată. Se pot adăuga și alte elemente de decor.