Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.
Credi®Cake Meringue Classic 1000 g Zahăr 1000 g Apă (~50°C) 750-1000 ml Colorant
____________________________ Total 3000 g
• Se spumează toate ingredientele ~5 min. la viteză mare.
• Coacere: 120°C/ 50-60 min.
Finisare prăjitură
• Cu ajutorul unui poche cu spriț de dimensiunea dorită, turnați compoziția pe o tavă cu hârtie de copt astfel încât să obțineți forma și dimensiunea dorită.
• Bețișorul special pentru lollypops se înfige în bezea înainte de coacere.
Credi®Cake Meringue Classic 1000 g Zahăr 1000 g Apă (~50°C) 750-1000 ml Colorant
____________________________ Total 3000 g
• Se spumează toate ingredientele ~5 min. la viteză mare.
• Coacere: 120°C/ 50-60 min.
Finisare prăjitură
• Cu ajutorul unui poche cu spriț de dimensiunea dorită, turnați compoziția pe o tavă cu hârtie de copt astfel încât să obțineți forma și dimensiunea dorită.
• Bețișorul special pentru lollypops se înfige în bezea înainte de coacere.