Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare meringue

Credi®Cake Meringue Classic 1000 g
Zahăr 1000 g
Apă (~50°C) 750-1000 ml
Colorant
____________________________
Total 3000 g

• Se spumează toate ingredientele ~5 min. la viteză mare.
• Coacere: 120°C/ 50-60 min.

Finisare prăjitură

• Cu ajutorul unui poche cu spriț de dimensiunea dorită, turnați compoziția pe o tavă cu hârtie de copt astfel încât să obțineți forma și dimensiunea dorită.
• Bețișorul special pentru lollypops se înfige în bezea înainte de coacere.

Preparare meringue

Credi®Cake Meringue Classic 1000 g
Zahăr 1000 g
Apă (~50°C) 750-1000 ml
Colorant
____________________________
Total 3000 g

• Se spumează toate ingredientele ~5 min. la viteză mare.
• Coacere: 120°C/ 50-60 min.

Finisare prăjitură

• Cu ajutorul unui poche cu spriț de dimensiunea dorită, turnați compoziția pe o tavă cu hârtie de copt astfel încât să obțineți forma și dimensiunea dorită.
• Bețișorul special pentru lollypops se înfige în bezea înainte de coacere.

ro_RORomanian