Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare compoziție macaroons

Zahăr pudră 150 g
Făină migdale 90 g
Albuș ou 100 g
Zahăr cristal 50 g
Sare 5 g
Colorant roz
_____________________________________
Total  395 g

• Făina de migdale se amestecă cu zahărul pudră și se trec prin sită astfel încât să fie totul foarte fin.
• Se spumează albușul cu zahărul cristal amestecat cu sarea, până se obține o bezea tare și zahărul se dizolvă complet.
• Bezeaua se omogenizează ușor cu amestecul de făină de migdale și zahăr, prin mișcări circulare lente, până când se omogenizează complet.
• Pe tava cu hârtie de copt se toarnă în forme egale rotunde compoziția, folosind un poche cu douille.
• Coacere 160°C/ 15 min.

Preparare cremă albă

Cremento White Chocolate 100 g
Unt 30 g
Concentrat zmeură/ aromă
____________________________
Total 130 g

• Se amestecă crema vegetală Creline, încălzită până la punctul de fierbere, cu ciocolata. Omogenizare.
• Se lasă să se răcească 30 min.

Finisare prăjitură

Se lipesc câte doi macarons folosind crema cu aromă de zmeură. Se pot decora suplimentar, după preferință.

Preparare compoziție macaroons

Zahăr pudră 150 g
Făină migdale 90 g
Albuș ou 100 g
Zahăr cristal 50 g
Sare 5 g
Colorant roz
_____________________________________
Total  395 g

• Făina de migdale se amestecă cu zahărul pudră și se trec prin sită astfel încât să fie totul foarte fin.
• Se spumează albușul cu zahărul cristal amestecat cu sarea, până se obține o bezea tare și zahărul se dizolvă complet.
• Bezeaua se omogenizează ușor cu amestecul de făină de migdale și zahăr, prin mișcări circulare lente, până când se omogenizează complet.
• Pe tava cu hârtie de copt se toarnă în forme egale rotunde compoziția, folosind un poche cu douille.
• Coacere 160°C/ 15 min.

Preparare cremă albă

Cremento White Chocolate 100 g
Unt 30 g
Concentrat zmeură/ aromă
____________________________
Total 130 g

• Se amestecă crema vegetală Creline, încălzită până la punctul de fierbere, cu ciocolata. Omogenizare.
• Se lasă să se răcească 30 min.

Finisare prăjitură

Se lipesc câte doi macarons folosind crema cu aromă de zmeură. Se pot decora suplimentar, după preferință.

ro_RORomanian