Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare compoziție macarons

Zahăr pudră 150 g
Făină migdale 90 g
Albuș ou 100 g
Zahăr cristal 50 g
Sare 5 g
Colorant verde
_______________________________
Total 395 g

• Făina de migdale se amestecă cu zahărul pudră și se trec prin sită astfel încât să fie totul foarte fin.
• Se spumează albușul cu zahărul cristal amestecat cu sarea și colorantul, până se obține o bezea tare și zahărul se dizolvă complet.
• Bezeaua se omogenizează ușor cu amestecul de făină de migdale și zahăr, prin mișcări circulare lente, până când se omogenizează complet.
• Pe tava cu hârtie de copt se toarnă în forme egale
rotunde compoziția, folosind un poche cu douille.
• Coacere 160°C/ 15 min.

Preparare cremă fistic

Cremento Pistacho 100 g
Unt 30 g
______________________________
Total 130 g

Finisare prăjitură

Se lipesc câte doi macarons folosind crema cu fistic. Se pot decora suplimentar, după preferință.

Preparare compoziție macarons

Zahăr pudră 150 g
Făină migdale 90 g
Albuș ou 100 g
Zahăr cristal 50 g
Sare 5 g
Colorant verde
_______________________________
Total 395 g

• Făina de migdale se amestecă cu zahărul pudră și se trec prin sită astfel încât să fie totul foarte fin.
• Se spumează albușul cu zahărul cristal amestecat cu sarea și colorantul, până se obține o bezea tare și zahărul se dizolvă complet.
• Bezeaua se omogenizează ușor cu amestecul de făină de migdale și zahăr, prin mișcări circulare lente, până când se omogenizează complet.
• Pe tava cu hârtie de copt se toarnă în forme egale
rotunde compoziția, folosind un poche cu douille.
• Coacere 160°C/ 15 min.

Preparare cremă fistic

Cremento Pistacho 100 g
Unt 30 g
______________________________
Total 130 g

Finisare prăjitură

Se lipesc câte doi macarons folosind crema cu fistic. Se pot decora suplimentar, după preferință.

ro_RORomanian