Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu portocale

Credi®Softcake Orange 250 g
Ouă 90 g
Ulei 75 g
Apă 100 ml
______________________________________
Total 515 g

• Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixează lent, cu ajutorul
paletei, timp de maxim 2 min., până se obține o pastă omogenă.
• Compoziția se toarnă în tava de 30×40 cm.
• Coacere: 180°C/ aprox. 11 min.

Preparare cremă iaurt

Creline 200 g
Apă 500 g
Credi®Custard Napoleon Yoghurt 200 g
Gelatină 20 g
_______________________________________________________
Total 920 g

• Se spumează Credi®Custard Napoleon Yoghurt
cu apa 5-6 min. până obținem o cremă fină și lucioasă.
• Se adaugă în crema de iaurt gelatina hidratată și topită în prealabil. Omogenizare ca să nu
rămână aglomerări de gelatină.
• La final se încorporează și frișca semi-spumată.

Finisare prăjitură

• Se decupează 10 bucăți de blat de portocale și se introduc în interiorul formelor cilindrice de monoporții (pentru 40-50g produs finit).
• Peste blat se inserează pe mijloc, cu ajutorul unui poche, Credi®Filling Noccciolla Crunchy.
• Peste blatul cu crema crunchy se adaugă crema de iaurt, apoi se nivelează compoziția și se bagă la rece.
• Se pregătesc 10 bucăți de folie de 5 cm înălțime și de circumferința monoporțiilor.
• Se întind înlocuitorii de ciocolată (topiți în prealabil), Credi Dark Coating și Credi White Coating, și seaplică foarte repede pe marginea prăjiturii reci, pentru a-i da forma rotundă.
• În spațiul vertical de 1 cm rămas liber, așezăm bucățele de portocale sau mandarine proaspete și finisăm cu Credi®Shineglaze Neutral pentru un aspect perfect.

Preparare blat cu portocale

Credi®Softcake Orange 250 g
Ouă 90 g
Ulei 75 g
Apă 100 ml
______________________________________
Total 515 g

• Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixează lent, cu ajutorul
paletei, timp de maxim 2 min., până se obține o pastă omogenă.
• Compoziția se toarnă în tava de 30×40 cm.
• Coacere: 180°C/ aprox. 11 min.

Preparare cremă iaurt

Creline 200 g
Apă 500 g
Credi®Custard Napoleon Yoghurt 200 g
Gelatină 20 g
_______________________________________________________
Total 920 g

• Se spumează Credi®Custard Napoleon Yoghurt
cu apa 5-6 min. până obținem o cremă fină și lucioasă.
• Se adaugă în crema de iaurt gelatina hidratată și topită în prealabil. Omogenizare ca să nu
rămână aglomerări de gelatină.
• La final se încorporează și frișca semi-spumată.

Finisare prăjitură

• Se decupează 10 bucăți de blat de portocale și se introduc în interiorul formelor cilindrice de monoporții (pentru 40-50g produs finit).
• Peste blat se inserează pe mijloc, cu ajutorul unui poche, Credi®Filling Noccciolla Crunchy.
• Peste blatul cu crema crunchy se adaugă crema de iaurt, apoi se nivelează compoziția și se bagă la rece.
• Se pregătesc 10 bucăți de folie de 5 cm înălțime și de circumferința monoporțiilor.
• Se întind înlocuitorii de ciocolată (topiți în prealabil), Credi Dark Coating și Credi White Coating, și seaplică foarte repede pe marginea prăjiturii reci, pentru a-i da forma rotundă.
• În spațiul vertical de 1 cm rămas liber, așezăm bucățele de portocale sau mandarine proaspete și finisăm cu Credi®Shineglaze Neutral pentru un aspect perfect.

ro_RORomanian