Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat

Credi®Softcake Butterino 1000 g
Ulei floarea soarelui 300 g
Ouă (la temp. camerei) 350 g
Apă 225 g
_______________________________________
Total 1875 g

• Se amestecă cu paleta mixerului toate ingredientele 2-3 min. la viteză mică, până se obține o compoziție omogenă.
• Se toarnă compoziția în tăvi tapetate cu hârtie
de copt 60×40 cm.
• Coacere: 30-40 min./ 170°C.
• Se lasă compoziția să se răcească complet.

Finisare prăjitură

• Se amestecă cu paleta, în cuva mixerului și la viteză mică, părți egale de blat cu aromă de unt
și Credi®Filling Nocciola Bianco Crunchy, până
se obține o compoziție omogenă.
• Se modelează compoziția sub formă de biluțe
rotunde, se înfige câte un bețișor în fiecare
biluță și se bagă în congelator pentru întărire
completă.
• Se glasează cu ciocolată albă sau înlocuitor de ciocolată.
• Se decorează cu elemente de decor din icing și
se dă o patină aurie folosind colorant praf auriu și o pensulă mică.

Preparare blat

Credi®Softcake Butterino 1000 g
Ulei floarea soarelui 300 g
Ouă (la temp. camerei) 350 g
Apă 225 g
_______________________________________
Total 1875 g

• Se amestecă cu paleta mixerului toate ingredientele 2-3 min. la viteză mică, până se obține o compoziție omogenă.
• Se toarnă compoziția în tăvi tapetate cu hârtie
de copt 60×40 cm.
• Coacere: 30-40 min./ 170°C.
• Se lasă compoziția să se răcească complet.

Finisare prăjitură

• Se amestecă cu paleta, în cuva mixerului și la viteză mică, părți egale de blat cu aromă de unt
și Credi®Filling Nocciola Bianco Crunchy, până
se obține o compoziție omogenă.
• Se modelează compoziția sub formă de biluțe
rotunde, se înfige câte un bețișor în fiecare
biluță și se bagă în congelator pentru întărire
completă.
• Se glasează cu ciocolată albă sau înlocuitor de ciocolată.
• Se decorează cu elemente de decor din icing și
se dă o patină aurie folosind colorant praf auriu și o pensulă mică.

ro_RORomanian