Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

• Se decongelează aluatul fraged Linco la temperatura camerei.
• Se întinde aluatul la 2 mm și se taie fiecare foaie în 3 părți egale.
• Jumările se fac pastă cu ajutorul unui blender.
• Cabanosul se taie bucățele mici mici.
• Pe prima foaie se întinde un strat subțire de pastă de jumări. Peste care se adaugă din belșug cabanosul mărunțit. Apoi se adaugă o nouă foaie de aluat. Se apăsă ușor cu mâna pe toată suprafața.

• Se reia procesul a.î. să avem 2 straturi de umplutură și 3 foi de aluat fraged. După ce se așează și ultima foaie, se apăsă ușor pe toată suprafața cu ajutorul unei merdenele a.î. toată compoziția să facă priză.
• Se taie în forma dorită. Se unge cu ou și se presară cu Credi®Decor Rustic.
Coacere: 190°C / 20 min.

• Se decongelează aluatul fraged Linco la temperatura camerei.
• Se întinde aluatul la 2 mm și se taie fiecare foaie în 3 părți egale.
• Jumările se fac pastă cu ajutorul unui blender.
• Cabanosul se taie bucățele mici mici.
• Pe prima foaie se întinde un strat subțire de pastă de jumări. Peste care se adaugă din belșug cabanosul mărunțit. Apoi se adaugă o nouă foaie de aluat. Se apăsă ușor cu mâna pe toată suprafața.

• Se reia procesul a.î. să avem 2 straturi de umplutură și 3 foi de aluat fraged. După ce se așează și ultima foaie, se apăsă ușor pe toată suprafața cu ajutorul unei merdenele a.î. toată compoziția să facă priză.
• Se taie în forma dorită. Se unge cu ou și se presară cu Credi®Decor Rustic.
Coacere: 190°C / 20 min.

ro_RORomanian