Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

• Se decongelează foitajul Accento la temperatura camerei.
• Se întinde foaia la o grosime de 3 mm.
• Se întinde pe suprafața aluatului, în strat subțire, crema de brânză (tip Philadelphia). Apoi aplicăm pe toată suprafața aluatului, a.î. să îl acopere complet, jamon Serrano prefeliat foarte subțire.

• Porționare aluat sub formă de triunghiuri cu baza de 5 cm și înălțimea de 10 cm. Rulare ca un croissant. Ungere cu ou. Se poate decora cu semințe sau fulgi de migdale.
• Coacere: 190°C / 15 min.

• Se decongelează foitajul Accento la temperatura camerei.
• Se întinde foaia la o grosime de 3 mm.
• Se întinde pe suprafața aluatului, în strat subțire, crema de brânză (tip Philadelphia). Apoi aplicăm pe toată suprafața aluatului, a.î. să îl acopere complet, jamon Serrano prefeliat foarte subțire.

• Porționare aluat sub formă de triunghiuri cu baza de 5 cm și înălțimea de 10 cm. Rulare ca un croissant. Ungere cu ou. Se poate decora cu semințe sau fulgi de migdale.
• Coacere: 190°C / 15 min.

ro_RORomanian