Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat toffee

Credi®Softcake Toffee 330 g
Ouă 120 g
Ulei 130 g
Apă 100 g
_______________________
Total 680 g

• Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixează lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. până se obține o pastă omogenă.
• Compoziția se toarnă într-o tavă cu dimensiunea 60×40 cm.
• Coacere: 180°C/ aprox. 9 min.

Preparare mousse caramel

Lapte 190 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 35 g
Cremento Caramel Gold 280 g
Frișcă 260 g
Gelatină 12 g
______________________
Total 822 g

• Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se continuă încalzirea până la 85°C. Compoziția se lasă la temperat 5-10 minute.
• În compoziția temperată se adaugă pe rând gelatina încălzită, crema caramel și frișca semi-bătută. Omogenizare.

Preparare inserție crocantă

Pe o tavă cu hârtie pergament se întind în strat de 3 mm 300 g de cremă Credi®Filling Nocciola Crunchy. Congelare.

Preparare glazură caramel

Creline 75 g
Ciocolată lapte 150 g
Credi®Shineglaze Caramel 225 g
Gelatină 5 g
______________________
Total 455 g

• Se aduce Creline la fierbere, se adaugă ciocolata cu lapte și se amestecă până la omogenizare.
• Se adaugă Credi®Shineglaze Caramel, iar la final gelatina hidratată. Omogenizare.

Finisare

• Se toarnă în interiorul formelor de silicon mousse caramel până la jumatatea siliconului.
• Se decupează și se introduc în interiorul formelor discuri de cremă crunchy.
• Se completează cu mousse până la 80% din capacitatea formei. Se aplică discuri de blat și se congelează. După congelare se extrag din forme, se pun pe grătar și se glazurează. Decorare după preferință.

Preparare blat toffee

Credi®Softcake Toffee 330 g
Ouă 120 g
Ulei 130 g
Apă 100 g
_______________________
Total 680 g

• Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixează lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. până se obține o pastă omogenă.
• Compoziția se toarnă într-o tavă cu dimensiunea 60×40 cm.
• Coacere: 180°C/ aprox. 9 min.

Preparare mousse caramel

Lapte 190 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 35 g
Cremento Caramel Gold 280 g
Frișcă 260 g
Gelatină 12 g
______________________
Total 822 g

• Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se continuă încalzirea până la 85°C. Compoziția se lasă la temperat 5-10 minute.
• În compoziția temperată se adaugă pe rând gelatina încălzită, crema caramel și frișca semi-bătută. Omogenizare.

Preparare inserție crocantă

Pe o tavă cu hârtie pergament se întind în strat de 3 mm 300 g de cremă Credi®Filling Nocciola Crunchy. Congelare.

Preparare glazură caramel

Creline 75 g
Ciocolată lapte 150 g
Credi®Shineglaze Caramel 225 g
Gelatină 5 g
______________________
Total 455 g

• Se aduce Creline la fierbere, se adaugă ciocolata cu lapte și se amestecă până la omogenizare.
• Se adaugă Credi®Shineglaze Caramel, iar la final gelatina hidratată. Omogenizare.

Finisare

• Se toarnă în interiorul formelor de silicon mousse caramel până la jumatatea siliconului.
• Se decupează și se introduc în interiorul formelor discuri de cremă crunchy.
• Se completează cu mousse până la 80% din capacitatea formei. Se aplică discuri de blat și se congelează. După congelare se extrag din forme, se pun pe grătar și se glazurează. Decorare după preferință.

ro_RORomanian