Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu unt

Credi®Softcake Butterino 250g
Apă 75g
Ulei 75g
Oua 90g

___________________
Total 490g

• Se amestecă toate ingredientele cu paleta în mixer, la viteză medie, 2-3 min.
• Se toarnă compoziția în tava de 30×40 cm (cu hartie de copt).
• Coacere: 180˚C / 10-15 min.

Preparare cremă cu fistic

Credi®Krem Patis Bo 100g
Lapte / Apă (rece) 75g
Mascarpone 100g
Cremento Pistachio 90g
Fistic mărunțit 50g

___________________
Total 850g

• Se spumează mixul de cremă instant cu laptele/apa 2-3 min. Se adaugă mascarpone. Omogenizare.
Se adaugă crema cu fistic și fisticul mărunțit. Omogenizare.
• Se adaugă crema cu fistic și fisticul mărunțit. Omogenizare.

Preparare inserție cu fructe de pădure

Credi®Filling Wildberry 100g

Montare prăjitură

• În fiecare formă de silicon specială pentru pops, se toarnă cu poche-ul un strat subțire de cremă fistic.
• Fără să atingem pereții formei (mai mult spre mijloc), se aplică cu poche-ul un strat subțire de filling fructe de
pădure, peste care punem un nou strat subțire de cremă fistic.
• Peste cele de mai sus, se aplică blat de unt decupat dreptunghiular, la dimensiunea formei.
• Se aplică câte un bețișor suport din lemn la fiecare formă. Se bagă în congelator până îngheață complet.

Finisare prajitură

• Se topesc la microunde sau bain marie 400g ciocolată compound Credi®White Coating.
• Se demulează din formele de silicon prăjiturile. Se glasează cu ciocolată albă. Se decorează cu
randafiri uscați, zmeură liofilizată, foiță de aur și granule de fistic.

Preparare blat cu unt

Credi®Softcake Butterino 250g
Apă 75g
Ulei 75g
Oua 90g

___________________
Total 490g

• Se amestecă toate ingredientele cu paleta în mixer, la viteză medie, 2-3 min.
• Se toarnă compoziția în tava de 30×40 cm (cu hartie de copt).
• Coacere: 180˚C / 10-15 min.

Preparare cremă cu fistic

Credi®Krem Patis Bo 100g
Lapte / Apă (rece) 75g
Mascarpone 100g
Cremento Pistachio 90g
Fistic mărunțit 50g

___________________
Total 850g

• Se spumează mixul de cremă instant cu laptele/apa 2-3 min. Se adaugă mascarpone. Omogenizare.
Se adaugă crema cu fistic și fisticul mărunțit. Omogenizare.
• Se adaugă crema cu fistic și fisticul mărunțit. Omogenizare.

Preparare inserție cu fructe de pădure

Credi®Filling Wildberry 100g

Montare prăjitură

• În fiecare formă de silicon specială pentru pops, se toarnă cu poche-ul un strat subțire de cremă fistic.
• Fără să atingem pereții formei (mai mult spre mijloc), se aplică cu poche-ul un strat subțire de filling fructe de
pădure, peste care punem un nou strat subțire de cremă fistic.
• Peste cele de mai sus, se aplică blat de unt decupat dreptunghiular, la dimensiunea formei.
• Se aplică câte un bețișor suport din lemn la fiecare formă. Se bagă în congelator până îngheață complet.

Finisare prajitură

• Se topesc la microunde sau bain marie 400g ciocolată compound Credi®White Coating.
• Se demulează din formele de silicon prăjiturile. Se glasează cu ciocolată albă. Se decorează cu
randafiri uscați, zmeură liofilizată, foiță de aur și granule de fistic.

ro_RORomanian