Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat toffee

Credi®Softcake Toffee 330 g
Ouă 120 g
Ulei 130 g
Apă 100 g
_______________________
Total 680 g

• Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul.
• Se mixează lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. până se obține o pastă omogenă.
• Compoziția se toarnă într-o tavă cu dimensiunea 30×40 cm.
• Coacere: 180°C/ aprox. 11 min

Preparare mousse ciocolată cu lapte

Lapte 190 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 35 g
Ciocolată cu lapte 130 g
Cremento Caramel Gold 130 g
Frișcă 260 g
Apă pt. gelatină 50 g
Gelatină 10 g
______________________
Total 850 g

• Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se ia de pe foc. Apoi se lasă compoziția la temperat 5-10 min.
• Se adaugă pe rând gelatina hidratată, ciocolata topită, crema caramel și frișca semi-bătută

Preparare umplutură crocantă

Cremento Sacher 300 g
Ciocolată neagră 80% 80 g
Fulgi de porumb 80 g
______________________
Total 460 g

Se încălzesc ciocolata și crema la 30-40°C și se adaugă fulgii de porumb. Omogenizare.

Preparare glazură oglinda

Ciocolată lapte 150 g
Creline 75 g
Credi®Shineglaze Caramel 225 g
Gelatină 5 g
______________________
Total 455 g

• Se aduce crema vegetală Creline la fierbere, se adaugă ciocolata și se amestecă până la omogenizare.
• Se adaugă Credi®Shineglaze Caramel și, la final, gelatina hidratată și topită Omogenizare.

Finisare prăjitură

• Se toarnă mousse în interiorul formelor semi-sferice până la jumătatea lor.
• Se introduce cu o linguriță umplutura crocantă, apoi se umplu formele cu restul de mousse.
• Din blatul de toffee se decupează capace la diametrul formei și se așează pe fiecare monoporție. Se congelează.
• Prăjiturile congelate se scot din forme, se așează pe grătar și se glazurează. Se decorează după preferință.

Preparare blat toffee

Credi®Softcake Toffee 330 g
Ouă 120 g
Ulei 130 g
Apă 100 g
_______________________
Total 680 g

• Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul.
• Se mixează lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. până se obține o pastă omogenă.
• Compoziția se toarnă într-o tavă cu dimensiunea 30×40 cm.
• Coacere: 180°C/ aprox. 11 min

Preparare mousse ciocolată cu lapte

Lapte 190 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 35 g
Ciocolată cu lapte 130 g
Cremento Caramel Gold 130 g
Frișcă 260 g
Apă pt. gelatină 50 g
Gelatină 10 g
______________________
Total 850 g

• Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se ia de pe foc. Apoi se lasă compoziția la temperat 5-10 min.
• Se adaugă pe rând gelatina hidratată, ciocolata topită, crema caramel și frișca semi-bătută

Preparare umplutură crocantă

Cremento Sacher 300 g
Ciocolată neagră 80% 80 g
Fulgi de porumb 80 g
______________________
Total 460 g

Se încălzesc ciocolata și crema la 30-40°C și se adaugă fulgii de porumb. Omogenizare.

Preparare glazură oglinda

Ciocolată lapte 150 g
Creline 75 g
Credi®Shineglaze Caramel 225 g
Gelatină 5 g
______________________
Total 455 g

• Se aduce crema vegetală Creline la fierbere, se adaugă ciocolata și se amestecă până la omogenizare.
• Se adaugă Credi®Shineglaze Caramel și, la final, gelatina hidratată și topită Omogenizare.

Finisare prăjitură

• Se toarnă mousse în interiorul formelor semi-sferice până la jumătatea lor.
• Se introduce cu o linguriță umplutura crocantă, apoi se umplu formele cu restul de mousse.
• Din blatul de toffee se decupează capace la diametrul formei și se așează pe fiecare monoporție. Se congelează.
• Prăjiturile congelate se scot din forme, se așează pe grătar și se glazurează. Se decorează după preferință.

ro_RORomanian