Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

• Se decongelează foitajul Accento la temperatura camerei.
• Se întinde foaia la o grosime de 3 mm.
• Preparare umplutură brânză: în cuva mixerului se adăugă brânza mai sfărâmițată, se adaugă ou bătut a.î. să obținem o consistență mai cremoasă. La final se adăugă puțină mentă mărunțită a.î. să personalizăm gustul.

• Porționăm aluatul sub formă de pătrate cu latura de 7 cm. Ungem aluatul cu ou. Turnăm cu ajutorul unui poche cu dui umplutura de brânză și pliem pe diagonală aluatul ca să obținem un triunghi. Ungem din nou cu ou și putem presăra Credi® Decor Rustic pentru un aspect mai atractiv și un plus de savoare.
• Coacere: 190°C / 15 min.

• Se decongelează foitajul Accento la temperatura camerei.
• Se întinde foaia la o grosime de 3 mm.
• Preparare umplutură brânză: în cuva mixerului se adăugă brânza mai sfărâmițată, se adaugă ou bătut a.î. să obținem o consistență mai cremoasă. La final se adăugă puțină mentă mărunțită a.î. să personalizăm gustul.

• Porționăm aluatul sub formă de pătrate cu latura de 7 cm. Ungem aluatul cu ou. Turnăm cu ajutorul unui poche cu dui umplutura de brânză și pliem pe diagonală aluatul ca să obținem un triunghi. Ungem din nou cu ou și putem presăra Credi® Decor Rustic pentru un aspect mai atractiv și un plus de savoare.
• Coacere: 190°C / 15 min.

ro_RORomanian