Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu unt

Credi®Softcake Butterino 250 g
Ulei 75 g
Ouă 90 g
Apă 60 g
______________________
Total 475 g
• Se amestecă cu paleta mixerului,max. 2 min. la viteză mică, toate ingredientele până se obține o compoziție omogenă și vâscoasă.
• Se toarnă compoziția în tavă 60×40 cm. Se întinde uniform.
• Coacere: 170°C/ 11-13 min.

Preparare cremă ganache

Ciocolată cu lapte 500 g
Creline 250 g
Creline semi-spumată 300 g
______________________
Total 1050 g
• Se aduc la fierbere cele 250 g Creline și se toarnă peste ciocolata cu lapte pusă într-un vas curat. Se amestecă până la topirea completă a ciocolatei și obținerea unei compoziții omogene. Răcire.
• Compoziția răcită se spumează puțin, apoi se adaugă peste ea Creline semi-spumată. Omogenizare.

Preparare umplutură caise pentru inserție

Umplutură caise “La Minut” 160 g

Preparare glazură crocantă

Credi®Filling Nocciola Crunchy 250 g
Credi®Filling Nocciola Bianco Crunchy 250 g
______________________
Total 500 g

Se pun cele două creme în același vas și se încălzesc la microunde pentru fluidificare; apoi se folosesc la glazurare.

Finisare prăjitură

• La baza formelor monoporții cilindrice cu 3 cm punem câte un disc din blatul cu unt, decupat potrivit.
• Se ia o formă de policarbonat de 3 cm și se tapetează pe margini cu folie acetofan.
• Umplem pe jumătate formele cu ganache și adăugăm cu un poche câte 10 g umplutură caise. Completăm formele cu restul de ganache. Congelare 60 min.
• Se glazurează cu glazura crocantă.

Preparare blat cu unt

Credi®Softcake Butterino 250 g
Ulei 75 g
Ouă 90 g
Apă 60 g
______________________
Total 475 g
• Se amestecă cu paleta mixerului,max. 2 min. la viteză mică, toate ingredientele până se obține o compoziție omogenă și vâscoasă.
• Se toarnă compoziția în tavă 60×40 cm. Se întinde uniform.
• Coacere: 170°C/ 11-13 min.

Preparare cremă ganache

Ciocolată cu lapte 500 g
Creline 250 g
Creline semi-spumată 300 g
______________________
Total 1050 g
• Se aduc la fierbere cele 250 g Creline și se toarnă peste ciocolata cu lapte pusă într-un vas curat. Se amestecă până la topirea completă a ciocolatei și obținerea unei compoziții omogene. Răcire.
• Compoziția răcită se spumează puțin, apoi se adaugă peste ea Creline semi-spumată. Omogenizare.

Preparare umplutură caise pentru inserție

Umplutură caise “La Minut” 160 g

Preparare glazură crocantă

Credi®Filling Nocciola Crunchy 250 g
Credi®Filling Nocciola Bianco Crunchy 250 g
______________________
Total 500 g

Se pun cele două creme în același vas și se încălzesc la microunde pentru fluidificare; apoi se folosesc la glazurare.

Finisare prăjitură

• La baza formelor monoporții cilindrice cu 3 cm punem câte un disc din blatul cu unt, decupat potrivit.
• Se ia o formă de policarbonat de 3 cm și se tapetează pe margini cu folie acetofan.
• Umplem pe jumătate formele cu ganache și adăugăm cu un poche câte 10 g umplutură caise. Completăm formele cu restul de ganache. Congelare 60 min.
• Se glazurează cu glazura crocantă.

ro_RORomanian