Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare cookies cu ciocolată

Credi®Cookie Homemade Chocolate 500 g
Paticrem/ Unt 210 g
Zahăr 140 g
Ouă 60 g
Apă 20 g
_______________________
Total 930 g

• Se spumează 10 min. la viteza medie margarina Paticrem cu zahărul și ouăle folosind telul mixerului.
• Se adaugă treptat mixul de cookies și apa. Omogenizare 1 min. la viteză mică.
• Compoziția obținută se toarnă cu un poche cu douille în formă de aveline puțin presate, pe tava acoperită cu hârtie de copt.
• Coacere: 160°C/ 14 min.

Preparare cremă ganache

Ciocolată lapte 375 g
Creline 300 g
______________________
Total 675 g

Se amestecă crema vegetală Creline, încălzită până la punctul de fierbere, cu ciocolata. Omogenizare. Se lasă să se răcească 30 min.

Preparare cremă fistic

Cremento Pistachio 150 g
Frișcă 350 g
______________________
Total 500 g
• Se spumează frișca pe jumătate, apo  se încorporează crema cu fistic.
• Se spumează la viteză medie până se obține o cremă omogenă și fină.

Preparare decor ciocolată

Ciocolată cu lapte 500 g
Se temperează ciocolata, se întinde în strat subțire pe hârtie pergament sau folie plastic și se decupează discuri cu ajutorul unui șablon. Discurile sa aibă diametrul puțin mai mic decât discurile de cookies.

Finisare prăjitură

• Se poche-ează câte o avelină de cremă ganache pe discurile de cookies.
• Apoi se montează discul de ciocolată, peste care se toarnă cu poche-ul crema de fistic și se
decorează după preferință.

Preparare cookies cu ciocolată

Credi®Cookie Homemade Chocolate 500 g
Paticrem/ Unt 210 g
Zahăr 140 g
Ouă 60 g
Apă 20 g
_______________________
Total 930 g

• Se spumează 10 min. la viteza medie margarina Paticrem cu zahărul și ouăle folosind telul mixerului.
• Se adaugă treptat mixul de cookies și apa. Omogenizare 1 min. la viteză mică.
• Compoziția obținută se toarnă cu un poche cu douille în formă de aveline puțin presate, pe tava acoperită cu hârtie de copt.
• Coacere: 160°C/ 14 min.

Preparare cremă ganache

Ciocolată lapte 375 g
Creline 300 g
______________________
Total 675 g

Se amestecă crema vegetală Creline, încălzită până la punctul de fierbere, cu ciocolata. Omogenizare. Se lasă să se răcească 30 min.

Preparare cremă fistic

Cremento Pistachio 150 g
Frișcă 350 g
______________________
Total 500 g
• Se spumează frișca pe jumătate, apo  se încorporează crema cu fistic.
• Se spumează la viteză medie până se obține o cremă omogenă și fină.

Preparare decor ciocolată

Ciocolată cu lapte 500 g
Se temperează ciocolata, se întinde în strat subțire pe hârtie pergament sau folie plastic și se decupează discuri cu ajutorul unui șablon. Discurile sa aibă diametrul puțin mai mic decât discurile de cookies.

Finisare prăjitură

• Se poche-ează câte o avelină de cremă ganache pe discurile de cookies.
• Apoi se montează discul de ciocolată, peste care se toarnă cu poche-ul crema de fistic și se
decorează după preferință.

ro_RORomanian