Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare chipsuri ciocolată

Credi®Dark Coating 200g

• Incălzim ciocolata compound la microunde pentru câteva secunde, pentru fluidizare.
• Cu ajutorul unui poche în care am pus ciocolata topită, turnăm bulinuțe de ciocolată pe folie de acetofan. Așezăm cu
grijă o altă folie de acetofan peste bulinuțele de ciocolată și apăsăm ușor a.î. să se formeze niște discuri.
• Pe o tavă cu alveole tip baghetă, sau între două tăvi (să nu se miște) se ondulează folia de acetofan cu discurile de
ciocolată și se lasă așa până se întăresc la temperatura camerei sau în frigider, dacă este prea cald.

Preparare blat brownie

Credi®Softcake Brownie 300g
Oua140g
Ulei 100g
Apă 40g

___________________
Total 580g

• Se amestecă ingredientele în cuva mixerului, cu paleta, 2 min. la viteză medie.
• Se toarnă compoziția într-o tavă de 30×40 cm (prevăzută cu hârtie de copt).
• Coacere: 180°C / 15min.
• Răcire. Tăiere în cubulețe mici de aprox. 0.5 cm.

Preparare cremă nocciola

Credi®Krem Patis B 50g
Apă(rece) 100g
Cremento nocciola 100g
___________________
Total 250g

• Se amestecă cu telul mixul de cremă instant Credi®Krem Patis B cu apă, 3 min. la viteză mare.
• Adăugăm Cremento Nocciola. Omogenizare.

Preparare cremă caramel

Cremento Caramel Gold 100g

Finisare prăjitură

• În interiorul fiecărui chips de ciocolată se toarnă cu un șpriț fin 2 aveline de cremă nocciola.Apoi se așează câte 3 cubulețe de brownie. La final se toarnă 2-3 aveline de cremă caramel și se decorează cu fructe, frunze mentă, alune de pădure.

Preparare chipsuri ciocolată

Credi®Dark Coating 200g

• Incălzim ciocolata compound la microunde pentru câteva secunde, pentru fluidizare.
• Cu ajutorul unui poche în care am pus ciocolata topită, turnăm bulinuțe de ciocolată pe folie de acetofan. Așezăm cu
grijă o altă folie de acetofan peste bulinuțele de ciocolată și apăsăm ușor a.î. să se formeze niște discuri.
• Pe o tavă cu alveole tip baghetă, sau între două tăvi (să nu se miște) se ondulează folia de acetofan cu discurile de
ciocolată și se lasă așa până se întăresc la temperatura camerei sau în frigider, dacă este prea cald.

Preparare blat brownie

Credi®Softcake Brownie 300g
Oua140g
Ulei 100g
Apă 40g

___________________
Total 580g

• Se amestecă ingredientele în cuva mixerului, cu paleta, 2 min. la viteză medie.
• Se toarnă compoziția într-o tavă de 30×40 cm (prevăzută cu hârtie de copt).
• Coacere: 180°C / 15min.
• Răcire. Tăiere în cubulețe mici de aprox. 0.5 cm.

Preparare cremă nocciola

Credi®Krem Patis B 50g
Apă(rece) 100g
Cremento nocciola 100g
___________________
Total 250g

• Se amestecă cu telul mixul de cremă instant Credi®Krem Patis B cu apă, 3 min. la viteză mare.
• Adăugăm Cremento Nocciola. Omogenizare.

Preparare cremă caramel

Cremento Caramel Gold 100g

Finisare prăjitură

• În interiorul fiecărui chips de ciocolată se toarnă cu un șpriț fin 2 aveline de cremă nocciola.Apoi se așează câte 3 cubulețe de brownie. La final se toarnă 2-3 aveline de cremă caramel și se decorează cu fructe, frunze mentă, alune de pădure.

ro_RORomanian