Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 400 g
Ouă 140 g
Ulei 120 g
Apă 90 ml
____________________________
Total 750 g
• Se mixează toate ingredientele cu paleta mixerului 2 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se întinde pe tavă tapetată cu hârtie în grosime de 0.5 cm.
• Coacere: 170-180°C/ 15 minute.

Preparare cremă ciocolată

Cremă ciocolată 70 g
Gălbenuș ou 100 g
Zahăr 50 g
Credi Dark Chocolate 55% 210 g
Creline (semi-bătută) 370 g
____________________________
Total 800 g
• Se aduce crema vegetală Creline la fierbere.
Se adaugă gălbenușurile bătute în prealabil cu zahărul, se lasă pe foc până la aprox. 80°C.
• Se adaugă ciocolata încălzită și seomogenizează. Se încorporează treptat Creline semi-spumată.

Preparare cupolă de ciocolată

• Se temperează ciocolata cu lapte. Se tapetează formele de silicon cu ciocolata temperată
• Se introduc la rece ca mai apoi să poată fi umplute cu cremă. Doar la final vor fi extrase.

Finisare prăjitură

• În interiorul cupolelor de ciocolată se toarnă mousse-ul de ciocolată, aprox. 60% din volumul formei.
• Se întinde pe o hârtie un strat de 3 mm grosime de Credi®Filling Nocciola White Crunchy și se congelează. Apoi, se decupează din strat cercuri cu dimensiunea puțin mai mică decât semisfera și se pune câte unul în interiorul fiecărei prăjituri.
• Se completează cu mousse de ciocolată neagră și blat de ciocolată. Se introduc la rece min. 4 ore. După răcire se pot extrage din forme, cu grijă.
• Finisare după preferință.

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 400 g
Ouă 140 g
Ulei 120 g
Apă 90 ml
____________________________
Total 750 g
• Se mixează toate ingredientele cu paleta mixerului 2 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se întinde pe tavă tapetată cu hârtie în grosime de 0.5 cm.
• Coacere: 170-180°C/ 15 minute.

Preparare cremă ciocolată

Cremă ciocolată 70 g
Gălbenuș ou 100 g
Zahăr 50 g
Credi Dark Chocolate 55% 210 g
Creline (semi-bătută) 370 g
____________________________
Total 800 g
• Se aduce crema vegetală Creline la fierbere.
Se adaugă gălbenușurile bătute în prealabil cu zahărul, se lasă pe foc până la aprox. 80°C.
• Se adaugă ciocolata încălzită și seomogenizează. Se încorporează treptat Creline semi-spumată.

Preparare cupolă de ciocolată

• Se temperează ciocolata cu lapte. Se tapetează formele de silicon cu ciocolata temperată
• Se introduc la rece ca mai apoi să poată fi umplute cu cremă. Doar la final vor fi extrase.

Finisare prăjitură

• În interiorul cupolelor de ciocolată se toarnă mousse-ul de ciocolată, aprox. 60% din volumul formei.
• Se întinde pe o hârtie un strat de 3 mm grosime de Credi®Filling Nocciola White Crunchy și se congelează. Apoi, se decupează din strat cercuri cu dimensiunea puțin mai mică decât semisfera și se pune câte unul în interiorul fiecărei prăjituri.
• Se completează cu mousse de ciocolată neagră și blat de ciocolată. Se introduc la rece min. 4 ore. După răcire se pot extrage din forme, cu grijă.
• Finisare după preferință.

ro_RORomanian