Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare cookies

Credi®Cookie Homemade 1000g
Unt (sau margarină soft 80%) 300g
Margarină soft 80% 120g
Zahăr 280g
Ouă (la temp. camerei) 125g
_______________________________________________
Total 1825g

• Spumați cu telul sau paleta untul/ margarina, zahărul și ouăle, la viteză medie, timp de 10 min.
• Adăugați mixul de cookies și mixați timp de 1 min. la viteză medie.
• Cu ajutorul unui poche cu douille cu diametrul de 2 cm. se
toarnă compoziția pe tavă acoperită cu hârtie de copt.
• Coacere: 155ºC/ 20-22 min. în cuptor rotativ sau 165ºC/
20-22 min. în cuptor cu vatră.
• Cookies-urile trebuie să fie ușor moi în mijloc la scoaterea
din cuptor, altfel vor fi prea crocante după răcire.
• După răcirea completă se decorează cu un strat subțire de icing și elemente de decor din ciocolată albă.

Preparare cookies

Credi®Cookie Homemade 1000g
Unt (sau margarină soft 80%) 300g
Margarină soft 80% 120g
Zahăr 280g
Ouă (la temp. camerei) 125g
_______________________________________________
Total 1825g

• Spumați cu telul sau paleta untul/ margarina, zahărul și ouăle, la viteză medie, timp de 10 min.
• Adăugați mixul de cookies și mixați timp de 1 min. la viteză medie.
• Cu ajutorul unui poche cu douille cu diametrul de 2 cm. se
toarnă compoziția pe tavă acoperită cu hârtie de copt.
• Coacere: 155ºC/ 20-22 min. în cuptor rotativ sau 165ºC/
20-22 min. în cuptor cu vatră.
• Cookies-urile trebuie să fie ușor moi în mijloc la scoaterea
din cuptor, altfel vor fi prea crocante după răcire.
• După răcirea completă se decorează cu un strat subțire de icing și elemente de decor din ciocolată albă.

ro_RORomanian