Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare aluat

Credi®Cookie Homemade Chocolate 1000 g
Unt/ Accento Cremă 420 g
Zahăr 280 g
Ouă 125 g
________________________________________________________
Total 1825 g

• Se spumează cu telul sau paleta untul/ margarina, zahărul și ouăle, la viteză medie, timp de 10 min. Se adaugă premixul și se continuă mixarea la viteză medie 1 min.
• Compoziţia se porţionează și se așează pe tava acoperită cu hârtie de copt fie cu ajutorul unei cupe dozatoare de înghețată, fie cu ajutorul poche-ului cu douille (20 mm).
• Coacere: 155°C/ aprox. 22 min, în funcție de mărimea produsului (cuptor rotativ).
• Pentru textura perfectă, la scoaterea din cuptor mijlocul cookies-ului trebuie să fie ușor moale.

Preparare aluat

Credi®Cookie Homemade Chocolate 1000 g
Unt/ Accento Cremă 420 g
Zahăr 280 g
Ouă 125 g
________________________________________________________
Total 1825 g

• Se spumează cu telul sau paleta untul/ margarina, zahărul și ouăle, la viteză medie, timp de 10 min. Se adaugă premixul și se continuă mixarea la viteză medie 1 min.
• Compoziţia se porţionează și se așează pe tava acoperită cu hârtie de copt fie cu ajutorul unei cupe dozatoare de înghețată, fie cu ajutorul poche-ului cu douille (20 mm).
• Coacere: 155°C/ aprox. 22 min, în funcție de mărimea produsului (cuptor rotativ).
• Pentru textura perfectă, la scoaterea din cuptor mijlocul cookies-ului trebuie să fie ușor moale.

ro_RORomanian