Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare mousse cu cafea

Ciocolată neagră 60% 100g
Frișcă (lichidă) 100g
Credi® Filling Coffee Filling 40g
Frișcă semi-spumată 50g
___________________
Total 290g

• Ciocolata și frișca lichidă se topesc împreună la microunde. Omogenizare.
• Se adaugă filling-ul cu cafea. Omogenizare.
• Se adaugă frișca semi-spumată și omogenizăm ușor manual, cu spatula, cu

Finisare prăjitură

• Se toarnă mousse-ul cu cafea, cu ajutorul unui poche, în ceșcuțele de ciocolată albă gata făcute.
• Se decorează cu o avelină de frișcă bine spumată și o boabă de cafea.

Preparare mousse cu cafea

Ciocolată neagră 60% 100g
Frișcă (lichidă) 100g
Credi® Filling Coffee Filling 40g
Frișcă semi-spumată 50g
___________________
Total 290g

• Ciocolata și frișca lichidă se topesc împreună la microunde. Omogenizare.
• Se adaugă filling-ul cu cafea. Omogenizare.
• Se adaugă frișca semi-spumată și omogenizăm ușor manual, cu spatula, cu

Finisare prăjitură

• Se toarnă mousse-ul cu cafea, cu ajutorul unui poche, în ceșcuțele de ciocolată albă gata făcute.
• Se decorează cu o avelină de frișcă bine spumată și o boabă de cafea.

ro_RORomanian