Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare foaie rulada

Credi®Multi Cake Plus 100g
Ouă 100g
___________________
Total 200g

• Se spumează ingredientele cu telul timp de 5-6 min. la viteză mare.
• Se toarnă compoziția pe o tavă de (30×40 cm) cu hârtie de copt și se întinde uniform compoziția.
• Coacere: 200°C / 5 min
• Răcire și porționare discuri adaptate paharului în care se montează prăjitura.

Preparare blat bezea cu cocos

Credi®Cake Coconut Mix 100g
Credi®Cake Meringue Classic 100g
Zahăr 50 g
Apă(fierbinte) 50g
___________________
Total 290g

• Apa fierbinte se amestecă cu zahărul până la topirea completă.
• Se adaugă mixul de bezea. Spumare cu telul la viteză mare câteva minute (compoziție fermă).
• Se adaugă mixul cu cocos. Omogenizare la viteza mică.
• Coacere: 150°C / 15 min. Răcire și mărunțire.

Preparare inserție cu zmeură

Zmeură congelată 125g
Zahăr 60g
Gelatină 5g
Apă 25g
___________________
Total 215g

• Se pun la fiert zmeura cu zahărul. După ce dă în clocot se menține pe foc 3-4 min. până arată ca un gem.
• Se adaugă gelatina hidratată cu apă rece. Omogenizare.
• Se ia de pe foc și se răcește până la temperatura camerei.

Preparare cremă

Credi®Krem Patis B 50g
Apă 125g
Credi®Cream Coconut & Vanilla 250g
Mascarpone 50g
___________________
Total 475g

• Se amestecă mixul de cremă instant cu apă. Mixare cu telul 3 min. la viteză medie.
• Se adaugă mascarpone. Omogenizare. Apoi crema cu cocos. Omogenizare.

Finisare prăjitură

• La baza paharului se așează discul de foaie ruladă / cremă cocos / inserție gel zmeură / blat bezea și
cocos mărunțit / cremă cocos / decor cu ½ bomboană Raffaelo și migdală rumenită.

Preparare foaie rulada

Credi®Multi Cake Plus 100g
Ouă 100g
___________________
Total 200g

• Se spumează ingredientele cu telul timp de 5-6 min. la viteză mare.
• Se toarnă compoziția pe o tavă de (30×40 cm) cu hârtie de copt și se întinde uniform compoziția.
• Coacere: 200°C / 5 min
• Răcire și porționare discuri adaptate paharului în care se montează prăjitura.

Preparare blat bezea cu cocos

Credi®Cake Coconut Mix 100g
Credi®Cake Meringue Classic 100g
Zahăr 50 g
Apă(fierbinte) 50g
___________________
Total 290g

• Apa fierbinte se amestecă cu zahărul până la topirea completă.
• Se adaugă mixul de bezea. Spumare cu telul la viteză mare câteva minute (compoziție fermă).
• Se adaugă mixul cu cocos. Omogenizare la viteza mică.
• Coacere: 150°C / 15 min. Răcire și mărunțire.

Preparare inserție cu zmeură

Zmeură congelată 125g
Zahăr 60g
Gelatină 5g
Apă 25g
___________________
Total 215g

• Se pun la fiert zmeura cu zahărul. După ce dă în clocot se menține pe foc 3-4 min. până arată ca un gem.
• Se adaugă gelatina hidratată cu apă rece. Omogenizare.
• Se ia de pe foc și se răcește până la temperatura camerei.

Preparare cremă

Credi®Krem Patis B 50g
Apă 125g
Credi®Cream Coconut & Vanilla 250g
Mascarpone 50g
___________________
Total 475g

• Se amestecă mixul de cremă instant cu apă. Mixare cu telul 3 min. la viteză medie.
• Se adaugă mascarpone. Omogenizare. Apoi crema cu cocos. Omogenizare.

Finisare prăjitură

• La baza paharului se așează discul de foaie ruladă / cremă cocos / inserție gel zmeură / blat bezea și
cocos mărunțit / cremă cocos / decor cu ½ bomboană Raffaelo și migdală rumenită.

ro_RORomanian