Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare coji choux

Credi®Choux New 100 g
Apă rece 200 g
Ulei 60 g
____________________________
Total 360 g

• Se mixează ingredientele cu paleta 1 min. la viteză mică, apoi 6-8 min. la viteză medie.
• Se toarnă aveline simple pe tava cu hârtie de copt, cu un douille cu 2-3 cm.

Preparare aluat craquelin

Făină 100 g
Margarină/ unt 100 g
Zahăr brun 100 g
____________________________
Total 300 g
• Se amestecă ingredientele până rezultă un aluat moale care se așează între 2 foi de hârtie și se întinde/ presează până la 1.5-2 mm.
• Se congelează, apoi se decupează discuri rotunde cu diametrul egal cu cel al aluatului de choux. Se așează acest aluat ca o monedă decupată pe fiecare choux crud, apoi se introduc la cuptor.
• Coacere: 170-180°C/ aprox. 20 min.

Preparare cremă lamâie

Creline/ frișcă 350 g
Cremento Pistachio 150 g
____________________________
Total 500 g

Se spumează frișca la consistență normală, apoi se încorporează crema cu fistic și se omogenizează.

Finisare prăjitură

Se umplu cojile de choux complet răcite cu cremă. Se decorează după preferință.

Preparare coji choux

Credi®Choux New 100 g
Apă rece 200 g
Ulei 60 g
____________________________
Total 360 g

• Se mixează ingredientele cu paleta 1 min. la viteză mică, apoi 6-8 min. la viteză medie.
• Se toarnă aveline simple pe tava cu hârtie de copt, cu un douille cu 2-3 cm.

Preparare aluat craquelin

Făină 100 g
Margarină/ unt 100 g
Zahăr brun 100 g
____________________________
Total 300 g
• Se amestecă ingredientele până rezultă un aluat moale care se așează între 2 foi de hârtie și se întinde/ presează până la 1.5-2 mm.
• Se congelează, apoi se decupează discuri rotunde cu diametrul egal cu cel al aluatului de choux. Se așează acest aluat ca o monedă decupată pe fiecare choux crud, apoi se introduc la cuptor.
• Coacere: 170-180°C/ aprox. 20 min.

Preparare cremă lamâie

Creline/ frișcă 350 g
Cremento Pistachio 150 g
____________________________
Total 500 g

Se spumează frișca la consistență normală, apoi se încorporează crema cu fistic și se omogenizează.

Finisare prăjitură

Se umplu cojile de choux complet răcite cu cremă. Se decorează după preferință.

ro_RORomanian