Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare coji choux

Credi®Choux New 100 g
Apă rece 200 g
Ulei 60 g
_____________________________
Total 360 g

• Se amestecă ingredientele până rezultă un aluat moale care se așează între 2 foi de hârtie și se întinde/ presează până la 1.5-2 mm.
• Se congelează, apoi se decupează discuri rotunde cu diametrul egal cu cel al aluatului de
choux. Se așează acest aluat ca o monedă
decupată pe fiecare choux crud, apoi se introduc la cuptor.
• Coacere: 170-180°C/ aprox. 20 min.

Preparare aluat craquelin

Făină 100 g
Margarină/ unt 100 g
Zahăr brun 100 g
______________________________
Total 300 g

• Se amestecă ingredientele până rezultă un aluat moale care se așează între 2 foi de hârtie și se întinde/ presează până la 1.5-2 mm.
• Se congelează, apoi se decupează discuri  rotunde cu diametrul egal cu cel al aluatului de
choux. Se așează acest aluat ca o monedă
decupată pe fiecare choux crud, apoi se introduc la cuptor.
• Coacere: 170-180°C/ aprox. 20 min.

Preparare cremă lămâie

Creline/ frișcă 350 g
Credi®Crem Lemon 150 g
_____________________________________
Total 500 g

Se spumează frișca la consistență normală, apoi se încorporează crema cu lămâie și se omogenizează.

Finisare prăjitură

• Se umplu cojile de choux complet răcite cu cremă.
• Se decorează după preferință.

Preparare coji choux

Credi®Choux New 100 g
Apă rece 200 g
Ulei 60 g
_____________________________
Total 360 g

• Se amestecă ingredientele până rezultă un aluat moale care se așează între 2 foi de hârtie și se întinde/ presează până la 1.5-2 mm.
• Se congelează, apoi se decupează discuri rotunde cu diametrul egal cu cel al aluatului de
choux. Se așează acest aluat ca o monedă
decupată pe fiecare choux crud, apoi se introduc la cuptor.
• Coacere: 170-180°C/ aprox. 20 min.

Preparare aluat craquelin

Făină 100 g
Margarină/ unt 100 g
Zahăr brun 100 g
______________________________
Total 300 g

• Se amestecă ingredientele până rezultă un aluat  moale care se așează între 2 foi de hârtie și se  întinde/ presează până la 1.5-2 mm.
• Se congelează, apoi se decupează discuri  rotunde cu diametrul egal cu cel al aluatului de
choux. Se așează acest aluat ca o monedă
decupată pe fiecare choux crud, apoi se introduc  la cuptor.
• Coacere: 170-180°C/ aprox. 20 min.

Preparare cremă lămâie

Creline/ frișcă 350 g
Credi®Crem Lemon 150 g
_____________________________________
Total 500 g

Se spumează frișca la consistență normală, apoi se încorporează crema cu lămâie și se omogenizează.

Finisare prăjitură

• Se umplu cojile de choux complet răcite cu cremă.
• Se decorează după preferință.

ro_RORomanian