Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare aluat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 1000 g
Ouă (la temp. camerei) 350 g
Ulei 400 g
Apă 300 g
_______________________________________
Total 2050 g

• Se mixează ingredientele cu paleta 1 min. la viteză mică, apoi 6-8 min. la viteză medie.
• Se toarnă aveline simple pe tava cu hârtie de  copt, cu un douille cu Ø2-3 cm.

Preparare aluat cu portocale

Credi®Softcake Orange 500 g
Ouă (la temp. camerei) 175 g
Ulei 150 g
Apă 200 g
_____________________________________________
Total 1025 g

• Se prepară aluatul în același mod ca în cazul celui cu ciocolată.
• Se toarnă cu poche-ul în interiorul compoziției cu
ciocolată câte 20 g aluat cu portocale. Amestecare ușoară astfel încât să avem un joc de culori.
• Coacere: 180°C/ aprox. 22 min.
• După o răcire ușoară se scot mini cake-urile din forme, iar în cavitatea din vârf se toarnă 10 g umplutură caise „La Minut˝.

Preparare aluat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 1000 g
Ouă (la temp. camerei) 350 g
Ulei 400 g
Apă 300 g
_______________________________________
Total 2050 g

• Se mixează ingredientele cu paleta 1 min. la viteză mică, apoi 6-8 min. la viteză medie.
• Se toarnă aveline simple pe tava cu hârtie de  copt, cu un douille cu Ø2-3 cm.

Preparare aluat cu portocale

Credi®Softcake Orange 500 g
Ouă (la temp. camerei) 175 g
Ulei 150 g
Apă 200 g
_____________________________________________
Total 1025 g

• Se prepară aluatul în același mod ca în cazul celui cu ciocolată.
• Se toarnă cu poche-ul în interiorul compoziției cu
ciocolată câte 20 g aluat cu portocale. Amestecare ușoară astfel încât să avem un joc de culori.
• Coacere: 180°C/ aprox. 22 min.
• După o răcire ușoară se scot mini cake-urile din forme, iar în cavitatea din vârf se toarnă 10 g umplutură caise „La Minut˝.

ro_RORomanian