Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu morcov

Credi®Softcake Carrot 315 g
Ulei 88 g
Ouă 88 g
Apă 88
____________________________
Total 579 g
• Se mixează toate ingredientele cu paleta 4 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se toarnă în tavă 60×40 cm tapetată cu hârtie de copt.
• Coacere: 200°C/ 8 min.
• După răcire decupăm din blat 10 bucăți cu dimensiunile 5×4 cm și 10 bucăți rotunde cu diametrul de 3 cm.

Preparare cremă vanilie

Credi®Custard Napoleon 150 g
Apă rece 200 g
Frișcă 100 g
____________________________
Total 450 g

Peste apă se adaugă Credi®Custard Napoleon și se mixează cu telul la viteză medie până se obține o cremă omogenă. Peste aceasta se adaugă frișca spumată. Omogenizare.

Preparare inserție cu fructe

Credi®Custard Napoleon 150 g
Apă rece 200 g
Frișcă 100 g
____________________________
Total 450 g

Peste apă se adaugă Credi®Custard Napoleon și se mixează cu telul la viteză medie până se obține o cremă omogenă. Peste aceasta se adaugă frișca spumată. Omogenizare.

Finisare prăjitură

• Se tapetează forma rotundă cu foaia de 4×5 cm (înălțime x lățime).
• Adăugăm la bază discurile de blat cu diametrul de 3 cm.
• Se adaugă 25 g cremă în fiecare cavitate și se bagă la congelare.
• După congelare adăugăm inserția de fructe în mijlocul prăjiturii, apoi restul de cremă.
• Decorarea se poate face cu fructe proaspete și aveline de frișcă.

Preparare blat cu morcov

Credi®Softcake Carrot 315 g
Ulei 88 g
Ouă 88 g
Apă 88
____________________________
Total 579 g
• Se mixează toate ingredientele cu paleta 4 min. la viteză medie.
• Compoziția obținută se toarnă în tavă 60×40 cm tapetată cu hârtie de copt.
• Coacere: 200°C/ 8 min.
• După răcire decupăm din blat 10 bucăți cu dimensiunile 5×4 cm și 10 bucăți rotunde cu diametrul de 3 cm.

Preparare cremă vanilie

Credi®Custard Napoleon 150 g
Apă rece 200 g
Frișcă 100 g
____________________________
Total 450 g

Peste apă se adaugă Credi®Custard Napoleon și se mixează cu telul la viteză medie până se obține o cremă omogenă. Peste aceasta se adaugă frișca spumată. Omogenizare.

Preparare inserție cu fructe

Credi®Custard Napoleon 150 g
Apă rece 200 g
Frișcă 100 g
____________________________
Total 450 g

Peste apă se adaugă Credi®Custard Napoleon și se mixează cu telul la viteză medie până se obține o cremă omogenă. Peste aceasta se adaugă frișca spumată. Omogenizare.

Finisare prăjitură

• Se tapetează forma rotundă cu foaia de 4×5 cm (înălțime x lățime).
• Adăugăm la bază discurile de blat cu diametrul de 3 cm.
• Se adaugă 25 g cremă în fiecare cavitate și se bagă la congelare.
• După congelare adăugăm inserția de fructe în mijlocul prăjiturii, apoi restul de cremă.
• Decorarea se poate face cu fructe proaspete ș aveline de frișcă.

ro_RORomanian