Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

1. Foaie ruladă
Credi®Cake Swiss Roll Classic 200 g
Ouă 200 g
____________________________________________
Total 400 g

Se mixează ingredientele 10 min. la viteză mare, cu telul.
Compoziția obținută se întinde pe tavă 60 x 40 cm tapetată cu hârtie.
Coacere: 200-220°C/ 6-7 min.

2. Mousse ciocolată neagră
Lapte 350 g
Gălbenuș 85 g
Zahăr 70 g
Ciocolată neagră 55% 510 g
Creline 510 g
Gelatină 20 g
____________________________________________
Total 1545 g

Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se continuă încălzirea până la temperatura de 85°C.
Compoziția se lasă apoi să se răcească 5-10 min.
În compoziția ușor răcită se adaugă pe rând gelatina încălzită, ciocolata topită și crema vegetală Creline semi-bătută.
Preparați folosind rețeta de mai sus, în care înlocuiți ciocolata neagră cu ciocolată cu lapte și respectiv ciocolată albă, încă două mousse-uri.

3. Finisare prăjitură
Se așează foaia de ruladă în interiorul unei rame de 60 x 40 cm. Se toarnă mousse-ul de ciocolată neagră și se lasă 10 min. la răcit.
Se toarnă mousse-ul de ciocolată cu lapte, se lasă din nou la răcit 10 min., apoi se toarnă și mousse-ul de ciocolată albă. Se lasă câteva ore la rece pentru stabilizare.
După răcire se aplică un strat subțire de glazură Credi®Shine Glaze Neutral, se porționează și se decorează după preferință.

Recomandare: consultați oferta Viadan pentru alegerea ciocolatei potrivite.

1. Foaie ruladă
Credi®Cake Swiss Roll Classic 200 g
Ouă 200 g
____________________________________________
Total 400 g

Se mixează ingredientele 10 min. la viteză mare, cu telul.
Compoziția obținută se întinde pe tavă 60 x 40 cm tapetată cu hârtie.
Coacere: 200-220°C/ 6-7 min.

2. Mousse ciocolată neagră
Lapte 350 g
Gălbenuș 85 g
Zahăr 70 g
Ciocolată neagră 55% 510 g
Creline 510 g
Gelatină 20 g
____________________________________________
Total 1545 g

Se fierbe laptele, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și se continuă încălzirea până la temperatura de 85°C.
Compoziția se lasă apoi să se răcească 5-10 min.
În compoziția ușor răcită se adaugă pe rând gelatina încălzită, ciocolata topită și crema vegetală Creline semi-bătută.
Preparați folosind rețeta de mai sus, în care înlocuiți ciocolata neagră cu ciocolată cu lapte și respectiv ciocolată albă, încă două mousse-uri.

3. Finisare prăjitură
Se așează foaia de ruladă în interiorul unei rame de 60 x 40 cm. Se toarnă mousse-ul de ciocolată neagră și se lasă 10 min. la răcit.
Se toarnă mousse-ul de ciocolată cu lapte, se lasă din nou la răcit 10 min., apoi se toarnă și mousse-ul de ciocolată albă. Se lasă câteva ore la rece pentru stabilizare.
După răcire se aplică un strat subțire de glazură Credi®Shine Glaze Neutral, se porționează și se decorează după preferință.

Recomandare: consultați oferta Viadan pentru alegerea ciocolatei potrivite.

ro_RORomanian