Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

1. Preparare blat
Credi®Cake Multicake Plus 1000 g
Ouă (la temp. camerei) 450 g
Ulei 500 g
Apă 300 g
Cacao 70 g
Nucă/ Gem caise „La Minut” 300 g
____________________________________________
Total 2620 g

Se mixează cu telul toate ingredientele (mai puțin nuca/ gemul) timp de 5 min.
La final se adaugă nucile (ușor rumenite și mărunțite în prealabil) sau gemul de caise. În cazul în care se folosește gemul de caise, se va obține un blat ceva mai umed.
Se toarnă compoziția în tăvi speciale, mai înalte, și se adaptează cantitatea turnată în funcție de dimensiunile tăvii.
Coacere: 170°C/ aprox. 40 min.

2. Finisare prăjitură
După coacere și răcirea parțială a blatului, acesta se glazurează cu Cremento Sacher, ușor topit.
Porționare după preferință.

1. Preparare blat
Credi®Cake Multicake Plus 1000 g
Ouă (la temp. camerei) 450 g
Ulei 500 g
Apă 300 g
Cacao 70 g
Nucă/ Gem caise „La Minut” 300 g
____________________________________________
Total 2620 g

Se mixează cu telul toate ingredientele (mai puțin nuca/ gemul) timp de 5 min.
La final se adaugă nucile (ușor rumenite și mărunțite în prealabil) sau gemul de caise. În cazul în care se folosește gemul de caise, se va obține un blat ceva mai umed.
Se toarnă compoziția în tăvi speciale, mai înalte, și se adaptează cantitatea turnată în funcție de dimensiunile tăvii.
Coacere: 170°C/ aprox. 40 min.

2. Finisare prăjitură
După coacere și răcirea parțială a blatului, acesta se glazurează cu Cremento Sacher, ușor topit.
Porționare după preferință.

ro_RORomanian