Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

1. Aluat cu ciocolată
Credi®Cake Chokolada 1000 g
Ouă (la temp. camerei) 350 g
Ulei 400 g
Apă 300 g
____________________________________________
Total 2050 g

Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se amestecă lent, cu ajutorul paletei, timp de 2 min., până la obţinerea unei paste omogene. Pentru cantităţi mici recomandăm amestecarea lentă a ingredientelor, cu mâna.
Se toarnă cate 200 g compoziție în 10 forme mici de cake, pentru 300 g aluat. Lăsăm loc astfel și pentru compoziția de cake cu portocale.

2. Aluat cu portocale
Credi®Cake Orange 500 g
Ouă (la temp. camerei) 175 g
Ulei 150 g
Apă 200 g
____________________________________________
Total 1025 g

Se prepară aluatul în același mod ca în cazul celui cu ciocolată.
Se toarnă cu poche-ul în interiorul compoziției cu ciocolată câte 100 g aluat cu portocale. Amestecare ușoară astfel încât să avem un joc de culori.
Înainte de a introduce la cuptor, se folosește o gripcă dreaptă cu lama trecută prin ulei și se apasă pe mijlocul compoziției din formă pentru a obține la final un cake cu o deschidere frumoasă și uniformă. Se repetă procedura pentru fiecare tăviță în parte.
Coacere: 165°C/ aprox. 22 min.
Vor rezulta 10 cake-uri de aprox. 280 g fiecare.

1. Aluat cu ciocolată
Credi®Cake Chokolada 1000 g
Ouă (la temp. camerei) 350 g
Ulei 400 g
Apă 300 g
____________________________________________
Total 2050 g

Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se amestecă lent, cu ajutorul paletei, timp de 2 min., până la obţinerea unei paste omogene. Pentru cantităţi mici recomandăm amestecarea lentă a ingredientelor, cu mâna.
Se toarnă cate 200 g compoziție în 10 forme mici de cake, pentru 300 g aluat. Lăsăm loc astfel și pentru compoziția de cake cu portocale.

2. Aluat cu portocale
Credi®Cake Orange 500 g
Ouă (la temp. camerei) 175 g
Ulei 150 g
Apă 200 g
____________________________________________
Total 1025 g

Se prepară aluatul în același mod ca în cazul celui cu ciocolată.
Se toarnă cu poche-ul în interiorul compoziției cu ciocolată câte 100 g aluat cu portocale. Amestecare ușoară astfel încât să avem un joc de culori.
Înainte de a introduce la cuptor, se folosește o gripcă dreaptă cu lama trecută prin ulei și se apasă pe mijlocul compoziției din formă pentru a obține la final un cake cu o deschidere frumoasă și uniformă. Se repetă procedura pentru fiecare tăviță în parte.
Coacere: 165°C/ aprox. 22 min.
Vor rezulta 10 cake-uri de aprox. 280 g fiecare.

ro_RORomanian