Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

1. Preparare foi
Credi®Cake Multicake Plus 250 g
Ouă (la temp. camerei) 250 g
Nucă prăjită, mărunțită 170 g
____________________________________________
Total 670 g

Se mixează Credi®Cake Multicake Plus și ouăle cu ajutorul telului la viteză mică 1 min., apoi la viteză mare 10 min.
Se adaugă nuca, după care se mai mixează 1 min. lent pentru eliminarea aerului în exces.
Se toarnă compoziția în interiorul a 6 cercuri cu diametrul de 22 cm pentru a obține 6 foi.
Coacere: 200°C/ aprox. 8 min.

2. Cremă vanilie
Credi®Custard Napoleon 170 g
Apă (rece) 340 g
Unt 170 g
____________________________________________
Total 680 g

Se amestecă Credi®Custard Napoleon și apa cu ajutorul telului pentru aprox. 5 min.
Încorporăm și untul (spumat în prealabil) și continuăm spumarea încă 1 min. la viteză medie.

3. Finisare tort
Se topesc într-un vas metalic 600 g zahăr, care se toarnă în cantități aprox. egale pe fiecare din cele 6 foi preparate anterior și se întinde uniform.
După răcirea foilor cu zahăr ars, se montează tortul alternând foile cu nucă cu crema de vanilie, împărțită în 6 porții egale.
La final, se presară peste ultimul strat de cremă de vanilie un amestec mărunțit de zahăr caramelizat și nucă rumenită, preparat separat.

1. Preparare foi
Credi®Cake Multicake Plus 250 g
Ouă (la temp. camerei) 250 g
Nucă prăjită, mărunțită 170 g
____________________________________________
Total 670 g

Se mixează Credi®Cake Multicake Plus și ouăle cu ajutorul telului la viteză mică 1 min., apoi la viteză mare 10 min.
Se adaugă nuca, după care se mai mixează 1 min. lent pentru eliminarea aerului în exces.
Se toarnă compoziția în interiorul a 6 cercuri cu diametrul de 22 cm pentru a obține 6 foi.
Coacere: 200°C/ aprox. 8 min.

2. Cremă vanilie
Credi®Custard Napoleon 170 g
Apă (rece) 340 g
Unt 170 g
____________________________________________
Total 680 g

Se amestecă Credi®Custard Napoleon și apa cu ajutorul telului pentru aprox. 5 min.
Încorporăm și untul (spumat în prealabil) și continuăm spumarea încă 1 min. la viteză medie.

3. Finisare tort
Se topesc într-un vas metalic 600 g zahăr, care se toarnă în cantități aprox. egale pe fiecare din cele 6 foi preparate anterior și se întinde uniform.
După răcirea foilor cu zahăr ars, se montează tortul alternând foile cu nucă cu crema de vanilie, împărțită în 6 porții egale.
La final, se presară peste ultimul strat de cremă de vanilie un amestec mărunțit de zahăr caramelizat și nucă rumenită, preparat separat.

ro_RORomanian