Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

1. Preparare foi ruladă
Credi®Cake Multicake Plus 150 g
Ouă (la temp. camerei) 150 g
____________________________________________
Total 300 g

Se spumează ingredientele la viteză medie spre mare, timp de 10 min.
Se întinde uniform compoziția rezultată pe o suprafață de 30 x 40 cm. (tavă cu hârtie de copt).
Coacere: 220°C/ 4 minute.

2. Preparare cremă ganache
Creline 400 g
Ciocolată neagră 60% 300 g
Unt 200 g
____________________________________________
Total 900 g
Se aduce crema vegetală Creline la fierbere, se ia de pe foc, se adaugă ciocolată amestecând continuu până se omogenizează complet.
Se adaugă și untul. Omogenizăm compoziția, apoi lăsăm la rece minim 3 ore.
După răcirea completă spumăm ganache-ul.

3. Finisare prăjitură
Se decupează cu un cerc de 2.5 cm foaia de ruladă. Se așează discurile decupate pe o tavă, păstrând o distanță de câțiva cm. între discuri.
Ținând poche-ul în poziție verticală, cu partea de aplicare cremă în jos, perfect perpendicular pe mijlocul fiecărui disc decupat, turnați ganache-ul în formă de cilindri de 4 cm înalțime, perfect drepți și cu diametrul egal pe toată înălțimea.
Se pun la răcit cilindrii de ganache rezultați.
Se finisează prin glazurare cu Cremento Sacher, aprox. 30 g/ buc. În prealabil, crema se topește la bain marie pentru o aplicare ușoară.

Recomadare: folosiți ciocolată din oferta Viadan.

1. Preparare foi ruladă
Credi®Cake Multicake Plus 150 g
Ouă (la temp. camerei) 150 g
____________________________________________
Total 300 g

Se spumează ingredientele la viteză medie spre mare, timp de 10 min.
Se întinde uniform compoziția rezultată pe o suprafață de 30 x 40 cm. (tavă cu hârtie de copt).
Coacere: 220°C/ 4 minute.

2. Preparare cremă ganache
Creline 400 g
Ciocolată neagră 60% 300 g
Unt 200 g
____________________________________________
Total 900 g
Se aduce crema vegetală Creline la fierbere, se ia de pe foc, se adaugă ciocolată amestecând continuu până se omogenizează complet.
Se adaugă și untul. Omogenizăm compoziția, apoi lăsăm la rece minim 3 ore.
După răcirea completă spumăm ganache-ul.

3. Finisare prăjitură
Se decupează cu un cerc de 2.5 cm foaia de ruladă. Se așează discurile decupate pe o tavă, păstrând o distanță de câțiva cm. între discuri.
Ținând poche-ul în poziție verticală, cu partea de aplicare cremă în jos, perfect perpendicular pe mijlocul fiecărui disc decupat, turnați ganache-ul în formă de cilindri de 4 cm înalțime, perfect drepți și cu diametrul egal pe toată înălțimea.
Se pun la răcit cilindrii de ganache rezultați.
Se finisează prin glazurare cu Cremento Sacher, aprox. 30 g/ buc. În prealabil, crema se topește la bain marie pentru o aplicare ușoară.

Recomadare: folosiți ciocolată din oferta Viadan.

ro_RORomanian