Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

1. Preparare blat
Credi®Cake Multicake Plus 300 g
Ouă (la temp. camerei) 300 g
Făină 100 g
____________________________________________
Total 700 g

Se adaugă Credi®Cake Multicake Plus și ouăle în cuva mixerului.
Se mixează cu ajutorul telului la viteză mică 1 min., apoi la viteză mare 10 min.
Se adaugă făina și se omogenizează 30 sec. cu telul la viteză mică.
Se toarnă cu poche-ul rotund 50 aveline/ discuri de câte 14-15 g fiecare.
Coacere: 200°C/ aprox. 7 min.

2. Cremă vanilie
Credi®Custard Napoleon 275 g
Apă (rece) 550 g
Frișcă 175 g
____________________________________________
Total 1000 g

Se spumează Credi®Custard Napoleon cu apă, apoi adăugăm frișca spumată în prealabil și omogenizăm compoziția.

3. Finisare prăjitură
Se pun 25 buc. coji prăjitură în tavă și se trampează puțin cu sirop de zahăr preparat în prealabil (1 parte zahăr, 1 parte apă, fierbere 2-3 min. și răcire).
Pe mijlocul cojilor se pochează câte o avelină de umplutură de caise “La Minut”.
Peste avelina de caise se aplică 2 rânduri de cremă de vanilie care se aplică cu poche-ul cu spritz sub formă de cerc.
Restul de 25 de coji rămase se glazurează pe o parte cu Cremento Sacher topit. După ce glazura se întărește se așează cojile peste crema de vanilie de mai sus astfel încât glazura să fie la partea de sus a prăjiturii.

Recomandare: folosiți frișca din oferta Viadan.

1. Preparare blat
Credi®Cake Multicake Plus 300 g
Ouă (la temp. camerei) 300 g
Făină 100 g
____________________________________________
Total 700 g

Se adaugă Credi®Cake Multicake Plus și ouăle în cuva mixerului.
Se mixează cu ajutorul telului la viteză mică 1 min., apoi la viteză mare 10 min.
Se adaugă făina și se omogenizează 30 sec. cu telul la viteză mică.
Se toarnă cu poche-ul rotund 50 aveline/ discuri de câte 14-15 g fiecare.
Coacere: 200°C/ aprox. 7 min.

2. Cremă vanilie
Credi®Custard Napoleon 275 g
Apă (rece) 550 g
Frișcă 175 g
____________________________________________
Total 1000 g

Se spumează Credi®Custard Napoleon cu apă, apoi adăugăm frișca spumată în prealabil și omogenizăm compoziția.

3. Finisare prăjitură
Se pun 25 buc. coji prăjitură în tavă și se trampează puțin cu sirop de zahăr preparat în prealabil (1 parte zahăr, 1 parte apă, fierbere 2-3 min. și răcire).
Pe mijlocul cojilor se pochează câte o avelină de umplutură de caise “La Minut”.
Peste avelina de caise se aplică 2 rânduri de cremă de vanilie care se aplică cu poche-ul cu spritz sub formă de cerc.
Restul de 25 de coji rămase se glazurează pe o parte cu Cremento Sacher topit. După ce glazura se întărește se așează cojile peste crema de vanilie de mai sus astfel încât glazura să fie la partea de sus a prăjiturii.

Recomandare: folosiți frișca din oferta Viadan.

ro_RORomanian